bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Моніторинг дій поліції на мирних зібраннях: як та навіщо це робити? — Тренінг у Одесі
14.03.2024

 
Як поліція має поводитися на акціях? На що вона має право, а на що — ні? Які особливості роботи правоохоронців на мітингах у воєнний час? І головне — чому важливо стежити за дотриманням норм?
Про це можна дізнатися на тренінгу, який відбудеться 30 березня в Одесі. Організовує навчання Центр громадянських свобод — українська правозахисна організація, яка у 2022 році стала лауреатом нобелівської премії миру.
 
Дата: 30 березня.
Час: 10:00-15:00.
Місце: повідомимо зареєстрованим учасникам.
 
Вестиме тренінг менеджерка Центру громадянських свобод та координаторка ОЗОНУ Іванна Мальчевська. ОЗОН — це ініціатива Центру громадянських свобод, яка здійснює громадський контроль за діяльністю правоохоронних органів, судів, місцевого самоврядування у різних регіонах України. Ініціатива об’єднує різних людей незалежно від наявності юридичних знань чи спеціального досвіду.
Усі, хто пройде навчання, зможуть долучитися до ОЗОНу та у жовтих жилетках стежити за діями поліції на акціях та протестах в Одесі.
 
Для кого тренінг: для молодих та активних, які відчувають важливість моніторингу дій поліції й вже сьогодні готується до викликів, які постануть перед нами після перемоги.
 
 
Поширюйте подію серед друзів та знайомих! Адже громадський контроль – справа кожного! До зустрічі! 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.