bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний курс для медіа «Редакції нової реальності» від UMES
18.03.2024

Ваша редакція може стати конвергентною за дуже короткий час. Що для цього необхідно? Приходьте до нас на курс «Редакції нової реальності», під час якого наші тренери розкажуть вам, як збудувати конвергентну редакцію з нуля, або, якщо ви вже почали цей процес, - як довести все до ідеалу. На курсі навчимо вас створювати контент для різних платформ – Facebook, Instagram, YouTube, Tik-Tok та інші, адже з однаковим контентом для усіх соцмереж багато підписників не матимеш. Якщо ви досі боїтеся штучного інтелекту, або ще не освоїли відповідні програми,  то на нашому курсі ви навчитеся працювати з ШІ так, щоб він приносив користь і спрощував роботу редакції. Особливу увагу зосередимо на маркетингу, зокрема – як просувати ваш бренд у диджиталі. Поговоримо про органічне та платне просування, а також про те, як працювати з аналітикою ваших соцмереж.

Про що курс? Курс «Редакції нової реальності» від UMES створений для того, щоб ваша редакція осучаснилася, стала конвергентною, навчилася працювати з різними типами контенту, зрозуміла краще потреби цільової аудиторії кожної з соцмереж. Цей курс для тих редакцій, які хочуть йти у ногу з часом, орієнтуватися в медіатрендах, відновлювати Україну у такий складний для нас час.

Курс зацікавить продюсерів, редакторів, журналістів, сценаристів, програмних директорів або співробітників програмної служби, які працюють в локальних чи регіональних телекомпаніях, радіостанціях та в онлайн-виданнях.

Курс «Редакції нової реальності» від UMES розроблений так, щоб відповідати потребам та вимогам часу. Він складатиметься з офлайн та онлайн-модулів, упродовж усього курсу учасники працюватимуть над індивідуальними випускними проєктами.

Тренери курсу: Оксана Панасівська, Наталія Беднарська, Ольга Тищук, Павло Дубовий.

Навчання на курсі - безкоштовне

Реєстрація триває тутhttps://umes.com.ua/course/kurs-redaktsiyi-novoyi-realnosti-2024/

 

Відбір учасників проходитиме в два етапи:

  • за мотиваційним листом (після відбору за листом учасники допускаються до співбесіди);
  • за короткою онлайн-співбесідою з учасниками, які пройшли перший етап відбору.

 

Тривалість навчання:

Перший модуль 18, 19, 20 квітня.

Другий модуль 16,17, 18 травня .

Онлайни семінари щовівторка та щочетверга з 14:00 до 15:30.

Захист випускних проєктів -13 липня.

 

Реєстрація триває до 8 квітня.

 

Кількість місць на курс обмежена!

 

Пресслужба ЮМЕС.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.