bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс: Християнська демократія і європейська інтеграція: підтримка цінностей у сучасному світі
14.04.2024

Цей курс стане ідеальним ресурсом для громадських активістів, молодих політиків, студентів-політологів, волонтерів, а також для всіх громадян, які прагнуть глибше зрозуміти цінності, що лежать в основі Європейського Союзу, незалежно від їхніх переконань.

У центрі курсу – ідеї та історичний розвиток християнської демократії, її значення в сучасному світі та внесок у розвиток європейської інтеграції. Акцент робиться на тому, як християнсько-демократичні принципи впливають на культуру, економіку, соціальну політику та демократію загалом.

Курс розрахований так, щоб бути максимально доступним і зрозумілим для широкої аудиторії, наголошуючи на універсальності та актуальності християнсько-демократичних цінностей для сучасного суспільства. Ми прагнемо створити середовище, де кожен зможе знайти щось цінне для себе, незалежно від своїх попередніх знань або переконань, підкреслюючи важливість діалогу та взаєморозуміння в сучасному світі.

???? Графік лекцій:

– 02.04 – Християнська демократія в XX ст. – ідеї, постаті, партії. Основні ідеї й постаті сучасної християнської демократії в XXI ст.

– 09.04 – Європейська ідея. Зародження і розвиток. Європейська ідея сьогодні у світі та Україні. Роль християнських демократів у формуванні європейського простору.
– 16.04 – Консерватизм і християнська демократія: в культурі, економіці, соціальній політиці, баченні демократії.

– 23.04 – Християнська демократія: формула процвітання та успішні кейси управління країною (Німеччина, Італія, Нідерланди).

???? Початок всіх лекцій о 19:00.

Заходи відбуватимуться на платформі Zoom. Для участі необхідна попередня реєстрація в анкеті проєкту: https://forms.office.com/r/Ey7XAAcMjU

Після заповнення анкети на вказану при реєстрації електронну скриньку ви будете отримувати посилання для реєстрації в Zoom-вебінарах. Будь ласка, слідкуйте за поштовою скринькою та перевіряйте папку Спам та інші.

Курс організовує ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Hanns Seidel Stiftung Ukraine/Фонду Ганнса Зайделя в Україні 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.