bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс вебінарів з підтримки ментального здоров’я. Квітень 2024
15.04.2024

У квітні всі охочі мають можливість долучитися до вебінарів про інструменти дихання в роботі зі стресом та про тривогу з погляду нейронауки. Ви дізнаєтесь про практичні аспекти управління тривогою. 

Тематичні вебінари є продовженням освітніх заходів від ГО “Інститут ментального здоров’я”, спрямованих на допомогу зацікавленим українцям і українкам у поглибленні знань про різні інструменти самотурботи.   У лютому відбулися вебінари присвячені різним технікам дихання, завдяки яким можна швидко опанувати себе в гострих стресових ситуаціях, зупинити панічну атаку чи впоратися зі спалахами гніву, практикувати майндфулнес. У березні - дві вебінари про дві дієві практики - техніку простукування (Tapping) та про Йогу сміху. 

Реєструйтеся і заносьте дати квітневих вебінарів 18 квітня  та 24 квітня у свої календарі.

18 квітня 2024 року 19:00-20:00 - вебінар «Альтернативне носове дихання - потужний інструмент в роботі зі стресом» від Лорі Елліс Йонг.

Laurie Ellis Yong є авторкою книги «Дихання - це життя. Приймаючи й відпускаючи: як жити добре, любити добре, бути здоровим”. Вона директоркою Breathe The Change LLC, співзасновницею некомерційної організації BreathLogic, розробницею програми The Power of Breath, яка сертифікована у США, всесвітньо відомою спікеркою, інструкторкою із зменшення болю (MBSR)

24 квітня 2024 року, 19:00-20:00 - вебінар «Нейронаука про тривогу: практичні стратегії управління тривогою» від доктора Джорджа Елліса

George T. Ellis, PsyD, LP, клінічний психолог із понад 40-річним досвідом роботи, який спеціалізується на програмах зменшення стресу, роботі з травмою, вирішенні конфліктів. Джордж був директоробагатьох програм для глобальних організацій, таких як 0OH, USAID та ОБСЄ. Ще під час війни на сході України Джордж 4 роки працював в Україні програмним директором i супервайзером для кризових психологів в ОБСе.

 

Участь у заходах безоплатна.

Щоб долучитися до вебінарів, просимо зареєструватися: заповнити анкету запит 

https://forms.gle/cLGMwQ1yLb9jWLTz9

Організатори, просять учасників та учасниць долучатися до вебінарів з увімкненою камерою. 

Вебінари будуть проведені англійською мовою з синхронним перекладом на українську.

Інформація про ініціативу:

Вебінари про різні інструменти та техніки  відновлення, є продовденням започаткованої в рамках 100-денного марафону «Надихаємо весну», освітньої діяльності ГО “Інститут ментального здоров’я”, з метою:

  • допомогти зацікавленим українцям і українкам  опанувати техніки усвідомленого дихання та інші інструменти для підтримки ментального здоров’я; 
  • експертно підтримати тренерську мережу “Сили дихання” та тих, хто цікавиться техніками самотурботи, а саме працюючих соціальних працівників, психологів, волонтерів, вчителів та інших.

В умовах постійного стресу воєнного часу, техніки підтримки та відновдення ментального здоров’я мають бути в «аптечці» кожного та кожної українця та українки. 

Ментальне здоров’я - це стан внутрішньої рівноваги, коли людина може ефективно справлятися зі звичайними життєвими стресами, може реалізовувати свій потенціал, продуктивно і плідно працювати, радіти життю.

ГО “Інститут ментального здоров’я” вдячний за підтримку та співпрацю американській організації Breathlogic. 

З повагою,

команда ГО “Інститут ментального здоровʼя”

Якщо у вас є запитання, будь ласка, пишіть на е-пошту ініціативи  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.