bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: Turinglab – безкоштовна платформа Python для викладачів
09.05.2024

Meet and Code пропонує серію безкоштовних вебінарів, щоб надати викладачам, неприбутковим організаціям та організаторам подій нові ідеї щодо залучення до заходів МАС, шкільних уроків та інших освітніх зустрічей.

Навчіться залучати своїх учнів за допомогою Turinglab – безкоштовної платформи Python для викладачів

Коли: Четвер, 16 травня, 17:30-18:30 за київським часом

Спікери: Генрі Лейк (Henry Lake), співзасновник Turinglab; Сем Грін (Sam Green), співзасновник Turinglab

Turinglab, що підтримується Amazon Future Engineer, є онлайн платформою для навчання програмуванню на Python у цікавий, захоплюючий і доступний спосіб, насамперед для учнів середньої школи.Він безкоштовний і доступний такими мовами: англійською, німецькою, іспанською, італійською.

Під час вебінару ми познайомимося з курсами програмування на Python від Turinglab і розповімо про те, як цю платформу можна використовувати для підтримки навчання програмуванню в освітньому середовищі.

Захід охопить серію можливостей програмування на Python, орієнтовану на навколишнє середовище, і трохи торкнеться різноманітних доступних коротких курсів. Серія починається з Farmbot, де учні кодують сільськогосподарського робота, а потім переходить до Smart Cities, де учасники контролюють енергію для міста. Нарешті, все закінчується Chatbot, де учні створюють чат-бота, який передбачає їхній вплив на навколишнє середовище. Ресурси Turinglab ретельно розподіляються, структуруються, гейміфікуються та автоматично позначаються, щоб допомогти викладачам ознайомити учнів із Python у цікавий спосіб, зберігаючи при цьому чіткий контроль за прогресом учасників.

Вебінар проводитиметься англійською мовою та особливо актуальний для організаторів заходів та викладачів, які проводять навчання з програмування на Python в освітніх контекстах такими мовами: англійською, німецькою, іспанською, італійською.

Приєднуйтесь, якщо ви викладач/ка, неприбуткова організація чи організатор/ка подій, які зацікавлені в навчанні своїх учнів програмуванню на Python.

 

Зареєструватися на вебінар можна ТУТ

 

Про спікерів:

Генрі Лейк: Генрі має ступінь магістра з фізики та інформатики в Імперському коледжі Лондона, де він спеціалізувався на 3D-моделюванні. Заснувавши Turinglab у 2015 році разом зі своїм співзасновником Семом, Генрі очолював розробку програмного забезпечення в Turinglab, а також із задоволенням створював контент, особливо той, який заохочує учнів до творчості.

Сем Грін: Сем має досвід роботи в галузі дизайну в Кембриджському університеті та ступінь магістра комп’ютерних наук в Імперському коледжі Лондона, де він спеціалізувався на глибоких нейронних мережах. Заснувавши Turinglab у 2015 році разом зі своїм співзасновником Генрі, Сем очолював дизайн платформи та нещодавно оновлених навчальних матеріалів у Turinglab, де йому подобалося поєднувати навчання програмуванню в контексті екологічної обізнаності.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.