bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проблема безпритульних собак в Києві – потрібна Ваша допомога
07.08.2012

Ми є активістами благодійної організації «Благодійний фонд «Щаслива лапа», основним видом діяльності якої є врегулювання проблеми безпритульних собак в Україні.

Україна входить у п’ятірку країн з найгіршою ситуацією з безпритульними тваринами. Безсумнівно, численність безпритульних собак необхідно контролювати. Проте обурює те, що дії влади щодо врегулювання цього питання зовсім не носять гуманний характер. Жорстоко вбитих тварин в Києві знаходять чи не щодня.

Ми виступаємо за те, що людина собаці має бути другом, а не ворогом. Саме тому ми за гуманне поводження з тваринами.

Наша організація є достатньо молодою, але вже зараз ми всіма силами намагаємося допомогти бідолашним тваринам, підгодовуючи собак, облаштовуючи міні-притулки, створюючи Інтернет-магазин товарів для собак, кошти від продажів яких йтимуть на допомогу собакам.

Основним нашим проектом є будівництво ветеринарної клініки для собак в м. Київ, в якій будуть проводитися стерилізація безпритульних собак, яка унеможливлює їх розмноження, надання іншої медичної допомоги, що зменшить страждання та покращиться життя тварин. Для його реалізації нам потрібна значна фінансова допомога.

Ми запрошуємо всіх бажаючих і небайдужих до долі тварин до співпраці!Приєднуйтесь до нашої благодійної місії! Покращуючи долю безпритульних собак, ми покращуємо своє життя. Ми були б надзвичайно вдячні за будь-яку корисну інформацію та ідеї щодо врегулювання цього питання.

Дякуємо Вам за розуміння та підтримку.

Читайте також дискусію на цю тем у блогозаписі Артура Кочаряна "Запитання до екологів та захисників тварин".

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.