bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтесь до співпраці в рамках Європейських Днів Сонця 2013 в Україні
05.04.2013

Європейські Дні Сонця успішно пропагують використання безкоштовного та безмежного джерела енергії, доступного всюди й для всіх. З кожним роком до кампанії приєднується все більше організацій найрізноманітнішого спрямування та звичайних громадян різного віку. Вони майструють сонячні колектори, малюють яскраве майбутнє, створюють незвичайні арт-композиції, проводять спеціальні уроки чи лекції, відкривають двері своїх підприємств усім бажаючим подивитися, як працює, скажімо, сонячна електростанція чи батарея на даху офісу.

Минулого року під час кампанії відбулося більше 8 000 подій за участі 600 000 громадян у 20 країнах Європи.  В  Україні близько 20 заходів було проведено в шести областях організаціями громадянського суспільства, школами та університетами, а також Львівською міською Радою. 

В Україні Дні Сонця відбуваються втретє. Головний акцент цьогорічної кампанії в Україні -  екологічна безпека енергетичних проектів, підтримка локальних ініціатив та практичних дій громад, пов’язаних з децентралізацією виробництва енергії та енергоощадністю. Ми розповідатимемо про можливості та приклади застосування сонячної енергії в побуті, на малих та великих підприємствах, навчатимемось разом з усіма учасниками кампанії.

Особливу увагу будемо приділяти цього року підприємствам сільськогосподарського призначення, адже саме виробництво харчових продуктів є сучасним і майбутнім ресурсом нашої країни. Разом із проектом ЮНІДО - ГЕФ «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергії в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах (МСП) України»  організація розпочинає збір найкращих прикладів використання відновлюваних джерел енергії на підприємствах галузі. Якщо ви хочете, щоб ваш досвід став відомий в Україні та світі, присилайте свої розповіді, найкращі з них увійдуть до серії «Золоті сторінки чистої енергії». 

В рамках підготовки до Європейських Днів Сонця 2013, які проходитимуть з 1 по 19 травня, розпочато випуски щотижневого бюлетеню. Ми розповідатимемо про новини кампанії 2013, можливості та приклади застосування сонячної енергії в побуті, на малих та великих підприємствах, навчатимемось разом з усіма учасниками кампанії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.