bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукаємо партнерів для проведення акції “День сталої енергетики на Хрещатику – дорогу обираєш ти!”
03.06.2013

Екологічний клуб “Еремурус” та Асоціація відновлюваної енергетики “Альтернатива” запрошують вас приєднатися до акції “День сталої енергетики на Хрещатику”, що буде проведена 23 червня в рамаках Європейського тижня сталої енергетики.

Європейський тиждень сталої енергетики (22-28 червня 2013) – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Цього року вперше до святкувань долучились сотні учасників – як прості громадяни, так і організації та інституції. Заходи, що відбуваються в рамках Європейського тижня сталої енергетики, спрямовані на поліпшення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії. Вони сприяють поширенню найкращих практик, надихають на нові ідеї та об’єднують задля досягнення завдань ЄС щодо енергетики та цілей, що пов’язані зі зміною клімату.

Ми долучилися до акції і пропонуємо провести яскравий захід у центрі столиці 23 червня 2013 року:

  • флеш-моб за використання сталого транспорту майбутнього
  • презентаційні стенди з цікавими винаходами українців, в т.ч. сонячний мобіль, який винайшли студенти Дніпропетровського ВУЗу
  • освітньо-розважальні екологічні вікторини та ігри
  • міні-концерт із залученням молодих українських талантів
  • пункти прийому батарейок.

Запрошуємо Вашу організацію до партнерства!

Ви можете долучитися до акції шляхом створення власного інформаційно-презентаційного стенду, шляхом залучення волонтерів (нам потрібні ролери, автомобілісти для флеш-мобу, промоутери, що одягнуть автомобіль-муляж). Пропонуйте Ваші ідеї!Від нас буде забезпечено відео- та фото-зйомку, інфо-просування, розміщення Вашого лого на флаєрі акції.

Подробиці

Контакти

  • Аля. alya (@) eremurus.org
  •  +380937536869.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.