bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтесь до доброї справи: закупівлі творів для арт-терапії маленьких пацієнтів!
16.07.2013

Від 15 липня 2013 року Ви маєте змогу взяти участь у благородній справі: долучитися до можливості пришвидшити реабілітацію дітей, які проходять лікування у неврологічному відділенні Київської дитячої клінічної лікарні №1. Ваша небайдужість дозволить закупити значно більше розвиваючих ігор та інших матеріалів, які необхідні для проведення арт-терапії, що вважається одним із найефективніших методів психологічної реабілітації дітей.

Бюджет лікарні не покриває усіх витрат, що необхідні для придбання необхідних матеріалів для подібного роду лікування. Зважаючи на це, Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» 6-7 липня 2013 року під час Х Міжнародного Етнічного фестивалю «Країна Мрій» проводив волонтерську акцію із збору благодійних коштів на закупівлю розвиваючих ігор, канцелярських товарів та книг для неврологічного відділення цієї лікарні.

Відвідувачі фестивалю мали змогу зробити благодійну пожертву і отримати в знак вдячності за добру справу благодійну поштову листівку.

Якщо Ви ще не долучилися до нашої акції, то наразі маєте чудову можливість сприяти збільшенню кількості та якості придбаних ігор, книг та інших канцелярських товарів.

Зробивши благодійну пожертву для маленьких пацієнтів неврологічного відділення у розмірі 500 грн., Ви здійсните чималий вклад у пришвидшення процесу одужання та збільшите шанси на ефективнішу реабілітацію маленьких пацієнтів Київської міської дитячої клінічної лікарні №1.

Благодійні пожертви Ваша організація або Ви особисто можете перерахувати на банківський рахунок Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу»:

Код ЄДРПОУ 36924153

р/р 260052052001

у ПАТ «Інтеграл-банк», МФО 320735

Призначення платежу: Благодійна допомога на статутну діяльність

 Додатково Ви маєте змогу придбати благодійні поштові листівки, кошти від реалізації яких також будуть скеровані на потреби неврологічного відділення.

Контакти

  • Прес-служба Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу” (Анна Козаченко
  •  0961182027
  •  [email protected])

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.