bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукаємо партнерів для організації освітніх заходів для молоді
21.09.2013

Донецький правозахисний центр розпочинає серію освітніх лекцій для школярів та студентів, присвячених правам особи під час контактів з міліцією, зокрема, під час складання протоколів про адміністративне порушення, затримання та доставлення до райвідділку.

Мета кампанії – зниження кількості незаконних доставлень до райвідділків, оглядів, дактилоскопіювання тощо під час складання протоколів про адміністративне правопорушення.

Якщо ви бажаєте долучитись до кампанії в Донецькій області та допомогти з організацією заходу в своєму навчальному закладі, будь ласка, напишіть нам на [email protected] або зателефонуйте за телефоном: +38 (050) 055 97 50 (Марія).

Сподіваємось на плідну співпрацю!

Додатково:

Проект «Підтримка громадської активності в Україні» здійснюється громадською організацією «People in Need» («Людина в біді», м. Прага, Чехія) у партнерстві з Кримським правозахисним центром “Дія”, Мережею правових приймалень Криму за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки. Проект  спрямований на посилення ролі місцевих громадських організацій, ініціативних груп та шкільних об’єднань у суспільстві.

Контакти

  • Ворончук Марія: +38 (050) 055 97 50

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.