bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Муніципальна варта»: онлайн інструмент контролю депутатів та мерів міст на Луганщині
23.11.2015

20 листопада ГО «Суспільна служба правової допомоги» запустила роботу онлайн платформи «Муніципальна варта», яка надасть можливість кожному мешканцю Луганщини отримати інформацію про депутатів районних та більшості міських рад подати офіційний запит, оцінити діяльність депутатів своєї ради, поставивши оцінку чи залишивши відгук.

Активісти планують проводити моніторинг діяльності новообраних депутатів та міських голів у 5 «пілотних» містах Луганщини – Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську, Старобільську та Сватове, слідкувати за виконанням їх передвиборчих обіцянок, відкритістю роботи місцевих рад та роботою на округах.

«Муніципальна варта» це комунікаційний майданчик між виборцями та місцевою владою, який дозволить ефективно вирішувати місцеві проблеми, публічно обговорювати вважливі для громад рішення, налагодити співпрацю місцевих депутатів та громадських активістів», - зазначає керівник ГО «Суспільна служба правової допомоги» Максим Данильченко.

«Муніципальна варта» запрошує активних громадян та громадських активістів до співпраці. Для цього необхідно заповнити форму за посиланням та обрати один з запропонованих варіантів співробітництва.

Громадська ініціатива «Муніципальна варта» реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

  • ГО «Суспільна служба правової допомоги»
  • Данильченко Максим Олексійович
  • [email protected]
  • 0990649654

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.