bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мистецький фестиваль у Запоріжжі шукає партнерів
09.03.2016

Громадська організація «Запорізький молодіжний еколого-краєзнавчий центр» шукає партнерів для проведення та реалізації соціальних проектів у сфері культури (обдаровані діти та молодь), туризму, профілактики негативних явищ, здорового способу життя, підвищення екологічної обізнанності, свят до Дня Європи в Україні. 

25-27 березня ми проводимо II Всеукраїнський соціальний проект, шоу-фестиваль талантів «ZaГрай FEST - 2016» у м. Запоріжжя (ПК Орбіта).

Вже заявлені творчі колективи ( вік від 3 - 36 років) з м. Кривий Ріг, Павлоград, Дніпропетровськ, Миколаїв, Одесса, Черкаси, Запоріжжя. Творчі колективи будуть змагатись у номінаціях: вокал, хореографія, цирковий та оригінальний жанр. Ми залучили до журі  найкращих експертів та митців у сфері культури та шоу-бізнесу ( переможці телепроекту «Танцюють всі - 6», заслужені керівники культури України,артисти цирку, експерти з шоу постановок та педагоги з вокалу). 

Якщо ви зацікавлені як і ми, пошуком та підтримкою обдарованих дітей та молоді , розширенням кола соціальних партнерів на всеукраїнському рівні, пишить та дзвоніть нам. 

На даний період шукаємо допомогу на нагородну продукцію, а саме: кубки,медалі (на даний Фестиваль у березні). 

Контакти

  • Запорізький молодіжний еколого-краєзнавчий центр
  • [email protected]
  • 0508869226

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.