bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партисипативний арт-проект в публічних просторах шести міст «Міфологема міста»
22.07.2016

Запрошуємо до співтворення художників, художників-графіків, каліграфістів, поетів, філософів, краєзнавців, істориків у мистецькому проекті «Міфологема міста», що втілюється в рамках програми міжміських взаємодій «Метамісто».

Куратор проекту, німецький художник Ігор Зайдель, спеціалізується на партисипативних проектах в Південній та Східній Європі. Стиль Зайделя – досліджувати міфи міста, деконструювати їх та трансформувати у символічні ребуси, стимулюючи індивідуальний та колективний діалог.

Ми заохочуємо місцевих і немісцевих учасників до творчого осмислення міст та створення спільних культурних продуктів в публічних просторах міст. 

Проект передбачає чотири тури для здіснення мистецьких інтервенцій в міста: Слов’янськ – Краматорськ, Кременчук, Нетішин – Острог, Славутич, що відбуватимуться у вересні цього року в рамках програми Код Міста. Для кожного туру формуватиметься команда від 10 до 20 учасників. 

Для немісцевих учасників, які займатимуться безпосереднім втіленням, забезпечується проживання, харчування і проїзд.

Надішліть коротке біо, а також портфоліо або референси на свої роботи на адресу: [email protected] та зазначте у темі листа «Міфологема». А також у тілі листа вкажіть, які міста мають для вас пріоритет. Участь можлива як в одному, так і кількох турах.

Приїзд художника відбувається за фінансової підтримки MitOst (Німеччина).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.