bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма «Розширення громадської участі в підготовці та оцінці місцевих цільових програм»
12.09.2018

«Громадський інститут розвитку регіональних ініціатив» (м. Сєверодонецьк) запрошує до співпраці НУО та місцеві громадські ради з Луганської області, в рамках програми «Розширення громадської участі в підготовці та оцінці місцевих цільових програм».

В якості першого кроку нами проводиться опитування місцевих фахівців та громадських активістів. Будемо вдячні, якщо Ви знайдете можливість заповнити анкету (посилання на гуглформу/ анкету у додатку)

21 вересня ц.р. у м. Сєверодонецьку буде проведено круглий стіл. Будемо раді Вас бачити серед його учасників. 

Протягом жовтня - грудня 2018 р.  планується відібрати 15 громадських експертів, які пройдуть навчання за програмою, розробленою фахівцями нашого Інституту (навчання буде проводитись дистанційно , щонеділі буде потрібно витрачати близько 20 хвилин). Під час навчання, громадські експерти будуть приймати участь у роботі експертної групи з розробки “Концепції регіональної політики з протидії наркоманії в Луганській області на 2019 -2033 р.” , а також  за підтримки наших фахівців та партнерів підготують проект  власної цільової програми, який буде подано на розгляд місцевої ради.  Інститут планує в подальшому підтримати дільність регіональної мережі громадських експертів. 

(На жаль, можливості грантування партнерів та громадських експертів на даний час не маємо, так як програму реалізуємо на волонтерських засадах)

 

 

Контакти

  • Микола Шуліко
  • заступник директора “Громадського інституту розвитку регіональних ініціатив”
  • ел. адреса [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.