bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір ОТГ
08.11.2018

До 30 листопада проводиться відбір ОТГ для пілотного впровадження сучасної системи «Розумна Взаємодія» для розвитку громад на підставі міжсекторальної співпраці за участю мешканців та з урахуванням визначених місцевих потреб. 
 
У відповідності до п.11 Розпорядження КМУ від 10 травня 2018 р. № 297-р навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за курсом “Розумна Взаємодія” включено до урядового плану заходів щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки. Отже пілотне впровадження планується як наступний крок для використання знань та навичок використання системи “Розумна Взаємодія” у повсякденній діяльності ОТГ/ОМС/адміністрацій та місцевих НКО. Участь є безкоштовною, що не виключає можливість ОТГ/ОМС додатково долучати фахівців і т.п. 
 
Для більш детальної інформаціїї наполегливо рекомендуємо переглянути відео за посиланням  https://youtu.be/TfJWCQMIA-w , на якому реальні місцеві депутати, посадові особи та активісти пояснюють деякі практичні аспекти впроваджння та переваги для громад. Загальна презентація ініціативи “Розумна Взаємодія” доступна за посиланням  https://youtu.be/mnAW-J4rsqE
 
Для участі, будь ласка, перейдіть за посиланням https://goo.gl/zsTTDG і заповніть стислу онлайн форму.

Контакти

  • Інна Старчікова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.