bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Короткометражний фільм «Дитинча» шукає спонсорів
25.06.2019

Фільм «Дитинча» висвітлює, якими токсичними можуть бути стосунки між матір'ю та дитиною, показує глибинні причини домашнього насильства та ставить питання про те, чи завжди саме старший винен у ньому.

Троєщина, досить гнітючий район Києва і місце подій фільму, нагадує емоційний стан головних героїнь - матері і доньки. Вони обидві зламані і відчужені всередині. Наш 30-хвилинний фільм спрямований на те, щоб показати, якими можуть бути токсичні сімейні відносини і як порушуються священний зв’язок між матір’ю і дитиною. Ми хочемо запобігти випадкам домашнього насильства, показавши його глибинні причини. Більшість людей схильні вважати, що тільки батьки завжди винні в домашньому насильстві. «Дитинча» доведе, що це не так. Ми також хочемо показати, наскільки важлива підтримка жінок одна для одної, і яким порожнім стає життя дітей без підтримки матері.

 Сьогодні в Україні потерпає від домашнього насильства майже 100 тисяч осіб, і це лише зафіксована інформація. Насправді 60% жертв не звертаються по допомогу до правоохоронних органів.

Найжорстокішим фізичним насильством, звісно, є насильство над дітьми. «Дитинча» хоче показати, що до цього призводять не лише помилки батьків. Психологічне насильство дітей над рід ними, маніпуляції з їхнього боку – це велика проблема, про яку майже ніхто не говорить, хоча вона має жахливі наслідки.

 Проект “Дитинча” може стати дуже значущим для розвитку українського кіно та молодих українських режисерок, оскільки наша команда збирається показати  його на безлічі міжнародних кінофестивалів, як наприклад Міжнародний фестиваль жіночого кіно в Ванкувері, Міжнародний фестиваль короткометражного кіно в Бухаресті, Міжнародний фестиваль короткометражного кіно в Тегерані, і десятки інших. Режисер і сценарист проекту - Даша Абрамова. Незважаючи на те, що їй 18 років, на її рахунку вже 1 короткометражний фільм і 6 сценаріїв, здебільшого іноземними мовами. Наші актори закохані в свою справу і готові віддаватися їй повністю.

Трохи більше про нас:

Даша Абрамова, режисерка та сценаристка проекту. Вона навчалася в Ukrainian Film School від кіностудії FILM.UA на Сценарному курсі. Наразі займається лише проектом «Дитинча», проте за її сценарієм відзнято вже один короткометражний фільм – «Дід Мороз. Альманах ‘На 5 хвилин старше’”. 

Фото зі зйомок та декілька її фоторобіт:

Анастасія Дума, операторка та монтажерка. Вона знімає та монтує відео для відомих українських брендів, співпрацювала з Ukrainian Fashion Week. Декілька її робіт: https://www.instagram.com/p/BuJ3FzFAYpg/

https://www.instagram.com/p/BwpZqt9ATGM/

https://www.instagram.com/p/BvPYnTvAbED/

https://www.instagram.com/p/BxnJ-dwoq07/

 У головних ролях – акторки зі стажем, дехто – студентки Київського Національного Університету Театру, Кіно і Телебачення ім. Івана Карпенка-Карого.

 Наша команда складається з захоплених студентів, молодих людей, які хочуть зробити світ кращим, добрішим і більш гармонійним. Для більшості з нас «Дитинча» - не перший проект, тому в нас є досвід в кіновиробництві. Незважаючи на наш молодий вік, ми досить досвідчені, щоб дати життя цьому проекту. І все, що нам потрібно, це ваша фінансова підтримка. Кожна гривня поповнить бюджет фільму і буде надзвичайно цінною і незамінною. Ми хочемо попросити вас зробити невеликий внесок, щоби ми змогли внести деякі важливі зміни.

Статті бюджету:

  • Гонорар акторів: 18000 грн.
  • Оренда приміщень: 5500 грн.
  • Кейтеринг: 4000 грн.
  • Послуги стиліста: 1000 грн.
  • Послуги звукорежисера: 3000 грн.
  • Плата за участь у кінофестивалях: 3000 грн. (деякі не беруть оплату за участь

 Як тільки бюджет буде набрано, ми почнемо знімати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.