bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старші Експерти із Німеччини допомагають розвивати українські бізнес-структури та організації
01.08.2019

Підприємства, установи та громадські організації із різних областей України запрошують подавати заявки на залучення німецької експертної підтримки за програмою Senior Experten Service (скорочено - SES; укр.переклад - Служба Старших Експертів).

Запрошуємо підприємства, установи та організації із різних областей України подавати заявки на залучення німецької експертної підтримки за програмою Senior Experten Service (скорочено - SES; укр.переклад - Служба Старших Експертів).

Senior Experten Service - це програма фонду німецької економіки, який за допомогою залучення німецьких експертів сприяє у розвитку економіки, освіти і соціальної сфери у багатьох країнах світу. Програма діє з 1983 року, працює також і в Україні.

Особливість програми полягає в тому, що фахівці-носії багаторічного досвіду, які є старші за віком та перебувають на пенсії, мають змогу інвестувати свій час, навички, вміння, досвід, контакти у експертну допомогу іншим.

Сфери діяльності, в яких працюють фахівці програми SES, це: різноманітні галузі промисловості, сільського господарства, торгівлі, будівництва, транспорту, зв’язку, інформатики, банківсько-страхового сектора, освіти, охорони здоров’я, туризму, публічного адміністрування та інших сфер діяльності.

Служба Старших Експертів об’єднує понад 11 тис. фахівців з різних галузей. За період роботи програми у світі було реалізовано понад 40 тис. проектів. 

Дуже часто справжні можливості знаходяться не в коштах (кредити, гранти тощо), а саме в експертній підтримці, яка якраз і відкриває доступ до фінансових ресурсів та несе в собі значно більше можливостей, аби вивести підприємство (установу, організацію) на якісно вищий професійний рівень. Програма Senior Experten Service якраз і є тим інструментом, який дозволяє такі можливості відкрити. Причому, це стосується і бізнесу, і органів місцевого самоврядування, і навчальних закладів тощо, і розвитку регіону в цілому,” - розповідає Жанна Соловйова, представниця програми Служба Старших Експертів в Україні.

Хто може подавати заявки на участь у програмі?

підприємства, установи та організації різних форм власності; фізичні особи - підприємці; навчальні заклади (вузи, коледжі, ПТУ, школи та ін.); органи місцевого самоврядування; медичні заклади; заклади культури та мистецтва; неурядові громадські організації та фонди, тощо (прим. - даний перелік є відкритим).    

Що потрібно для того, аби взяти участь у програмі?

  1. Скачати та заповнити проекту заявку на запрошення експерта (в проектній заявці максимально чітко прописати технічне завдання для експерта).
  2. Надіслати заповнену проектну заявку на електронну пошту [email protected]  із зазначенням в темі листа  - “SES”.

Дякуючи участі в програмі SES Ваше підприємство (установа, організація) мають унікальну можливість отримати практичні поради та консультації німецьких фахівців високого рівня.

Ознайомитися детальніше із програмою Senior Experten Service 

Завантажити анкету-заявку.

За додатковою інформацією щодо участі у програмі звертайтеся до НУО “Сучасний Формат”: тел.моб.: +38 (097) 294 37 53, тел.роб.: +38 0412 46 10 86; контактна особа - Жанна Соловйова; e-mail: [email protected]

 

 

Контакти

  • http://www.sformat.org/nimetska-programa-senior-experten-service-vidkryto-pryjom-zayavok-vid-biznesu-organiv-mistsevogo-samovryaduvannya-gromadskyh-organizatsij/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.