bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадське обговорення проектів документів у сфері навчання та освіти дорослих
23.09.2019

ГС «Українська асоціація освіти дорослих» проводить громадське обговорення проекту Концепції навчання та освіти дорослих і деяких інших документів.

Наразі в Україні практично відсутня законодавча база для розвитку навчання та освіти дорослих. Тому протягом 2019 року Українською асоціацією освіти дорослих, спільно з DVV International в Україні, ведеться робота по розробці нормативно-правової бази для розвитку навчання та освіти дорослих. Зокрема, Асоціацією розробляються такі документи:

З 15 вересня по 15 жовтня 2019 року ми проводимо громадське обговорення проектів вищезазначених документів. Кожна організація і кожний громадянин може надати свої пропозиції до проектів документів, обґрунтувавши їх.

Свої пропозиції можна залишати, заповнюючи онлайн-форму. Зверніть увагу, що одне заповнення онлайн-форми відповідає одній пропозиції, кількість заповнень необмежена. Пропозиції, надані без належного обґрунтування або кілька пропозицій в одній заповненій онлайн-формі, залишаються без розгляду.

5 листопада на Національному круглому столі з навчання і освіти дорослих у Києві планується презентація вищевказаних документів (зі змінами, внесеними за результатами громадського онлайн-обговорення).

Учасниками круглого столу будуть членські організації Української асоціації освіти дорослих, представники громадських і державних організацій, які займаються навчанням та освітою дорослих, а також представники органів влади. Детальна інформація про цей захід буде розміщена на офіційному веб-сайті Української асоціації освіти дорослих.

З будь-яких питань, які стосуються громадського онлайн-обговорення можна звертатися до менеджера з організаційних та технічних питань УАОД, Бойко Анастасії ([email protected], 0970776958).

Повний текст новини та проекти документів розміщені також на сайті Асоціації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.