bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

House of Europe шукає партнерів для міжнародної програми резиденцій
06.01.2020

House of Europe («Дім Європи») шукає партнерів з України для міжнародної програми резиденцій з метою зміцнення зв’язків між кураторами, арт-менеджерами, дослідниками та культурними інституціями України та країн ЄС, а також для збільшення присутності сучасного українського мистецтва в ЄС та навпаки. Дедлайн - 20 січня 2020 року.

Хто може взяти участь:

• Існуючі резиденції
• Культурні інституції, музеї та артцентри
• Галереї, виставкові простори, мистецькі локації
• Креативні хаби
• Вищі навчальні заклади (художні університети, академії мистецтв)
• Неурядові організації, які мають досвід організації резиденцій.

Як подати заявку? Будь ласка, заповніть онлайн-анкету https://houseofeurope.grantplatform.com та додайте наступні документи:

 Посилання на діяльність Вашої інституції (можна у вигляді посилання на веб-сайт або інші існуючі матеріали)  Резюме ключових менеджерів, що відповідатимуть за комунікацію з House of Europe, та тих, хто буде реалізовувати програму резиденції  Копію документів, що підтверджують юридичний статус вашої організації  Орієнтовний план подій резиденції  Лист-рекомендацію (бажано, але не обов’язково)  Інші вкладення на ваш розсуд.

House of Europe покриває такі витрати:  Проїзд, проживання та добові для учасників програми  Заходи, які збільшать поінформованість про проект учасників програми (наприклад, оформлення комунікаційних матеріалів)  Переклад публічних заходів  Додатковий бюджет на дослідницькі цілі (доступ до архівів, книги) та інші додаткові витрати резидента чи приймаючої організації

Тривалість кожної резиденції складає 30-45 днів, перша — запланована на 2020 рік. Резиденції будуть присвячені темам пам'яті, інклюзивності та мобільності.

Дедлайн подачі документів — понеділок, 20 січня 15.00.

Умови участі та детальна інформація українською мовою: Партнери з України для міжнародної програми резиденцій

Питання щодо резиденції просимо надсилати на електронні адреси: [email protected], [email protected].

Джерело

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.