bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Неформальний діалог «Роль національних меншин у налагодженні транскордонної співпраці громад»
07.02.2020

Програма «ECMI Україна» Європейського Центру з питань меншин, реалізує нову ініціативу – серію неформальних діалогів  «Зустріч з експертом: просто про складне». 

Основна мета неформальних діалогів  – разом віднайти зрозумілі відповіді на складні питання, обговорюючи з експертами актуальні теми без формалізмів та бюрократизмів. 

Запрошуємо усіх зацікавлених долучитися до обговорення в рамках наступної зустрічі, яка буде присвячено ролі національних меншин у розвитку транскордонного співробітництва в багатоетнічних регіонах. 

Неформальний діалог відбудеться 28 лютого 2020 року о 14:00 за адресою бульвар Шевченка, 60, Київ. Початок реєстрації о 13.45

До обговорення ми пропонуємо наступні питання:

  • Які можливості щодо розвитку територіальної співпраці відкриваються для громад, збагачених різним етнічним складом населення?  Приклади реалізації проектів транскордонної співпраці.

  • Можливості фінансування та інформація про актуальні програми транскордонної співпраці.

  • Регіональний розвиток та впровадження політики згуртованості: які фактори важливо враховувати на прикордонних територіях?

До участі запрошуються представники спільнот національних меншин, представники органів влади й місцевого самоврядування, представники недержавного сектору, міжнародних організацій та академічних установ.

Зареєструватися на захід та запропонувати власні питання для обговорення можна за посиланням: https://forms.gle/iwrZ1mqHccQQZH7J7

Для участі, просимо заповнити форму до 21 лютого включно. 

З будь-яких додаткових питань просимо звертатися на електронну адресу: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.