bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Команда «Куншт» про максимальну ефективність та злагодженість роботи за допомогою Asana
07.10.2022

Громадська організація «Куншт» - це креативна та надзвичайно позитивна команда, яка створила науково-популярне медіа «Куншт» і також впроваджує проєкти про науку та технології.  

*** 

Куншт створює подкасти, різноманітні івенти, впроваджує виставкові проєкти та діджитал-акселератори, проводить власні фестивалі, а також бере участь зі своїми науково-популярними програмами у великих фестивалях, наприклад, у Книжковому Форумі видавців і Книжковому Арсеналі. Організація не обмежується форматами, головне для команди – це досягти своєї мети та втілити свою місію, а саме - популяризувати науку в Україні, популяризувати критичне мислення та медіаграмотність.  З початку війни команда Куншт опублікувала велику кількість актуальних досліджень та порад, що стосуються першої допомоги і виживання в критичних умовах.  

 

На фото: Команда Куншт 

Для втілення своїх проєктів та організації максимально ефективної та злагодженої командної роботи ГО «Куншт» використовує таск-менеджери, зокрема програмне забезпечення Asana, яке команда отримала через програму TechSoup Україна. Завдяки Asana Куншт може планувати проєкти та розподіляти задачі між різними членами команди з подальшим відстеженням та координацією їх реалізації. Кирило Бескоровайний, співзасновник ГО, зазначає, що підтримка програми TechSoup Україна виявилася вчасною та важливою для організації, оскільки команда Куншт поступово зростає, а підписка Asana недешева і її вартість збільшується в залежності від кількості підписників. Тому кунштівці з радістю скористалися можливістю отримати дане програмне забезпечення за пільговими умовами. Також команда позитивно відзначила, що опанувати дане програмне забезпечення було дуже легко завдяки Академії Asana. 

На фото: Кирило Бескоровайний та Дар'я Кузява, співзасновники Куншт 

Кирило Бескоровайний ділиться творчим підходом своєї команди до використання Asana«Наша команда застосовує програмне забезпечення Asana не тільки для планування проєктів та розподілу операційних задач, але й користується бордами в Asana, наприклад, для підготовки наративних подкастів, розподіляючи інформаційні блоки в віртуальних дошках Asana, для того щоб комбінувати шматки інтерв’ю і розставляти їх в необхідній нам хронології. Це можна робити зі стікер ноутами на реальних дошках, але нам подобається робити це і на віртуальній дошці. Також іноді ми зберігаємо в цій програмі деякі наші файли, стратегії та концепції».  

Команда Куншт вважає, що використання таск-менеджера Asana значно полегшує роботу та підвищує ефективність учасників процесу, оскільки дозволяє не перевантажувати мозок плануванням, а використати свої збережені ресурси на створення та розвиток нових проєктів для України.  

 

***

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.