bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Використовуючи Bitdefender, команда «ІнСорс» захищає інформацію своєї організації
13.03.2023

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» - це люди, які вірять, що ініціативи творять зміни. 

Команда ГО «ІнСорс» має значний досвід щодо розробки, підтримки та реалізації місцевих ініціатив у межах невеликих територіальних громад, роботи з молоддю та освіти дорослих, а також володіє достатніми компетенціями щодо розвитку та підтримання спроможності місцевих громадських організацій. На сьогодні більшість проєктів організації втілюються на території Тернопільської, Рівненської та Хмельницької областей.  

 

 Команда ГО «ІнСорс» 

*** 

З початку війни організація продовжує активно працювати на місцевому рівні, дещо перепрофілювавши свою діяльність на забезпечення гуманітарних потреб та забезпечення житлом переселенців, які прибувають на Тернопільщину, Хмельниччину та Рівненщину. Ця діяльність здійснюється при співпраці з партнерськими організаціями, місцевим самоврядуванням трьох областей, іншими громадськими організаціями тощо. 

Зокрема, зараз (у період повномасштабної  війни) ГО «ІнСорс» працює у таких напрямках: 

•  Допомога бізнесу у забезпеченні Продовольчої безпеки шляхом пошуку, реалізації та супроводу грантових і інвестиційних Програм; 

•  Релокація бізнесу; 

•  Створення Центрів тимчасового перебування для переселенців та забезпечення їх продовольчими та непродовольчими товарами тощо;  

•  Соціально-психологічна підтримка ВПО, зокрема дітей та молоді, що опинилися у складних життєвих обставинах; 

•  Збір, оброблення та оперативне реагування на запити про гуманітарні потреби від громад та організацій Тернопільської, Хмельницької та Рівненської областей. 

Навчальні тренінги від ГО «ІнСорс» 

*** 

ІТ-спеціаліст ГО «ІнСорс» Віктор Смоляк розповідає:

«З початком повномасштабного вторгнення росії наша команда зрозуміла: важливо ще більше уваги приділяти цифровій безпеці організації, адже це потрібно не лише для нас, але й для нашої цільової аудиторії, партнерів та донорів. Не можна сказати, що в нашій організації ігнорували цифрову безпеку. Ми завжди розуміли, що це важливо і наголошували на цьому всім членам команди. А програмне забезпечення Bitdefender, отримане через TechSoup, допомагає захисту інформації організації». Організація також користується Adobe Express, яке дозволяє швидше та якісніше створювати візуальний контент, що сприяє пришвидшенню виконання поставлених завдань та успішнішій реалізації активностей та проєктів.» 

Пан Віктор зазначив, що завдяки пільговому програмному забезпеченню суттєво економляться кошти громадської організації. Завдяки такій економії є можливість фінансово підсилити інші  пріоритетні напрямки діяльності організації та досягти кращих результатів у програмній діяльності. 

***  

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників! 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.