bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукаємо ЄВС волонтера: 10 місяців в Литві по програмі Європейського Союзу
01.11.2011

Спілка Форум, яка працює у сфері міжнародних волонтерських обмінів з 1991 року, шукає волонтера на проект Європейської Волонтерської Служби (ЄВС) мотивованого щодо роботи пов’язаної із охороною природи та екології у заповіднику національного і регіонального значення у Литві.

Проект відбувається в рамках програми “Молодь в Дії” за підтримки Європейської Комісії.

Період проекту - лютий 2012 по грудень 2012 (10 місяців).

Місце волонтерства – Національний (регіональній) парк по охороні природної спадщини(заповідники).

У чому полягає робота волонтера: всіляка допомога співробітникам парку: відновлення природного ресурсу (посадка/обрізка дерев/кущів/квітів,допомога у проведенні наукових робіт – обмір дерев, дослідження), дослідження життя тварин, а особливо птахів – парк спеціалізується на орнітології, робота із туристичними групами/супровід, допомога у проведенні «зелених» уроків і семінарів по природоохороні для дітей та молоді, загальні роботи по парку (розчищення. прибирання від природнього та побутового сміття, облаштування зон відпочинку, ін.

Для волонтера відкриті всі туристичні принади національного парку (каное, купання/плавання, рибалка, інш).

Вимоги для кандидатів:

  • Формальні вимоги: молода особа 20-26 років, наявність закордонного паспорту, середній рівень володіння англійською та російською мовами.
  • Якісні вимоги: ґрунтовна мотивація та щире бажання щодо волонтерства по збереженню природи і роботи у заповіднику; відповідальність; креативність, повага та цікавість до інших національностей, комунікабельність, відкритість, вміння бути самостійним і одночасно працювати в команді, любов до активного спосібу життя.
  • БАЖАНО, хоча і не обов’язково: мінімальні практичні і теоритичні навички по природохороні/біології/орнітології.
  • Волонтер має бути готовим поїхати на повний термін проекту 10 місяців (ВАЖЛИВО!), проживати у віддаленому від міст місці (де власне і знаходяться заповідники), мати певну соціальну зрілість для того, щоб швидко адаптуватись до нового середовища і добре себе почувати протягом проекту віддалено від сім’ї і дому.

Що волонтер отримує: повне забезпечення завдяки гранту Європейського Союзу. Включно із поверненням всіх витрат на подорож, а також проживання, харчування, страхування, покриття місцевого транспорту і навіть щомісячні кишенькові. По закінченню проекту ЄВС волонтери отримують сертифікат про освіту від Єврокомісії - ЄВС проекти визнані ЄвроСоюзом як неформальна освіта.

Для участі потрібно:

  • Лист-мотивація (буде відправлений приймаючій організації) англійською або російською на 1-2 стр, який розказує про Вас і дає відповідь чому цей проект саме для Вас, а Ви – для нього. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні контактні деталі)
  • Усміхнене фото (можна неформальне, прослідкуйте, щоб розмір файле не перевищував 300 Кб)

Заявки надсилати на [email protected]. Якщо у Вас виникнуть питання, пишіть або дзвоніть з 12 до 18 Пн-Пт. (032) 2726934 (Львів). Заявки розглядатимуться по мірі надходження до кінця листопада 2011.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.