bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координатор та директор програми “Рома України”
31.12.2011

Міжнародний фонд “Відродження” оголошує конкурси на посади Регіонального координатора Молодіжної ініціативи Відкритого суспільства в Україні та директора програми “Рома України”.

Молодіжна ініціатива Відкритого суспільства підтримує самоорганізацію та громадську активність молоді, а також прагне переймати досвід у мережі молодих активних громадян, які поширюють ідеї відкритого суспільства.

МІВС надає грантову підтримку молодіжним організаціям, сприяє розвитку міжнародного молодіжного співробітництва та мережування, заохочує участь молоді у виробленні та впровадженні молодіжної політики на національному, регіональному та міжнародному рівнях.

Для участі в конкурсі слід до 23 січня 2012 року надіслати своє детальне резюме (Сurriculum Vitae) та супроводжувальний мотиваційний лист українською й англійською мовами заступнику Виконавчого директора Міжнародного фонду “Відродження” Інні Підлуській на електронну адресу [email protected] з позначкою “Конкурс на заміщення посади Регіонального координатора МІВС в Україні”.

Директор програми “Рома України” працюватиме у взаємодії з ромськими ініціативами й іншими програмами фонду.

Він також спілкуватиметься з партнерськими програмами мережі Фондів відкритого суспільства в Центральній, Східній і Південній Європі насамперед у сферах захисту прав людини, освіти, громадського здоров’я та засобів масової інформації.

Для участі в конкурсі слід надіслати своє CV, контакти осіб, які можуть надати рекомендації, та супроводжувальний мотиваційний лист (українською й англійською мовами) до 27 січня 2012 року з позначкою “На конкурс із заміщення посади директора програми “Рома України” заступникові Виконавчого директора Міжнародного фонду “Відродження” Інні Підлуській на адресу [email protected].

Консультацій телефоном не надаватимуть.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.