bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір тренерів для проекту “Новий подих культури”
05.03.2012

Проект «Новий подих культури: спадщина, наповнена життям мистецтва» оголошує конкурсний відбір тренерів в сфері культурного менеджменту, міжсекторального партнерства, управління проектами, ефективної комунікації для реалізації тренінгової програми в межах Проекту.

Проект «Новий подих культури: спадщина, наповнена життям мистецтва» впроваджується у Вірменії, Грузії, Україні (АР Крим, Миколаївська, Одеська, Херсонська області) за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах Програми Східного Партнерства з питань культури.

Термін впровадження – 2012-2013 роки.

Цілі проекту:

  1. Підтримка і поширення кращих інноваційних культурних і творчих практик на основі традиційної культурної спадщини - музеїв краєзнавства, історії, археології, етнографії, мистецтва і т.д. всіх рівнів (районних, обласних, національних)
  2. Залучення громадських організацій, творчих союзів, формальних і неформальних творчих груп, окремих авторів і кураторів до співпраці з музеями з метою вдихнути в них нове життя, залучити нову аудиторію, допомогти музеям стати більш відкритими і привабливими для широкої публіки
  3. Розвиток партнерства між державними, недержавними і комерційними (туристичними) організаціями у сфері культури, а також міжнародної співпраці в рамках регіону Східного Партнерства.

Проектом передбачається проведення тренінгів (два триденних тренінгових модуля) в кожній із країн-учасниць для груп, що складаються з представників місцевих громадських організацій, музеїв, творчих ініціативних груп, туристичного бізнесу. Тематика тренінгів буде охоплювати такі теми: розвиток міжсекторального партнерства, ефективна комунікація, культурний менеджмент, управління проектним циклом.

Робота тренерів передбачає:

  • участь в ТОТ в м.Києві (друга половина квітня 2012 року);
  • розробка методології і навчальних матеріалів для тренінгового курсу;
  • проведення тренінгів у своїй країна в період травень-липень 2012 року (два триденних тренінга для тренінгової групи в кількості 20-25 осіб).

Для участі в конкурсному відборі запрошуються тренери з України, які:

  • мають досвід розробки тренінгових модулів і проведення тренінгів для представників неурядових організацій, місцевих органів влади такої тематики: проектний менеджмент, культурний менеджмент, між секторальне партнерство, ефективна комунікація;
  • володіють необхідним практичними знаннями та кваліфікацією в контексті тематики проекту;
  • володіють знаннями російської мови на рівні, необхідному для участі в ТОТ.

Додатковою перевагою для претендентів буде наявність досвіду розробки та/або реалізації проектів в сфері культури, досвіду роботи в сфері управління культурою, в закладі культури будь-якої форми власності.

Для участі у конкурсному відборі претенденти мають надати своє резюме та мотиваційний лист з обґрунтуванням своїх намірів та бажання бути тренером Проекту, досвіду роботи, а також очікуваним рівнем оплати своєї праці (вартість одного тренінгового дня).

Мотиваційний лист разом з резюме українською та англійською / російською мовами претенденти повинні надіслати електронною поштою до 24:00 (за київським часом) 26 березня 2012 року на адресу: [email protected]

У темі електронного листа необхідно зазначити “Selection of trainers”.

Питання щодо порядку участі в конкурсному відборі можна надсилати до 20 березня 2012 року електронною поштою на адресу [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.