bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір волонтерів для Європейського містечка в Києві
27.05.2012

Європейський молодіжний парламент – Україна (ЄМП – Україна) з радістю оголошує набір волонтерів для Європейського Містечка в червні, під час Євро 2012!

ЄМП – Україна завжди підтримував великі проекти, присвячені міжнародному культурному обміну та європейській інтеграції, і цей раз не є виключенням!

З 2 червня по 1 липня під Аркою Дружби Народів у Києві будуть представлені проекти та досвід міжнародної співпраці в 11 обраних сферах – від сталого розвитку до міжнародної кооперації.

Виступи українських та зарубіжних музикантів, покази мод та кінофестивалі, тематичний парк, тимчасові виставки – це лише мала частина того, що буде відбуватися протягом червня під Аркою Дружби Народів.

Якщо ви шкодуєте, що не стали офіційним волонтером Євро чи просто хочете долучитися до цієї грандіозної події, отримати цінний досвід, багато цікавих знайомств, попрактикувати англійську та зробити це літо незабутнім – не проґавте свій шанс!

Зареєструйтесь до 30 травня, заповнивши форму за цим посиланням.

З приводу питань та додаткової інформації звертайтесь до координаторів волонтерів Європейського містечка Ірини Гарбуз та Ксенії Чоні за електронною адресою [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.