bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії в Агенції Місцевого Економічного Розвитку
18.06.2012

Влітку 2012 року в рамках Декларації Соціального Партнерства ДТЕК розпочинають свою діяльність Агенції Місцевого Економічного Розвитку у Добротворі, Бурштині та Ладижині.

Їхня діяльність буде спрямована на реалізацію стратегічних програм розвитку відповідних регіонів.

На відміну від точкових соціальних проектів з короткостроковим ефектом, програми розвитку – це можливість активізувати місцеву економіку, вирішити соціальні та екологічні проблеми громади.

Засновниками Агенцій стануть органи місцевого самоврядування у відповідних населених пунктах та громадська організація “Спільнота Соціально Відповідальний Бізнес”.

Ключові завдання Агенцій:

  • підтримка малого і середнього бізнесу;
  • розвиток інфраструктури та залучення інвестицій у регіони;
  • розвиток людського капіталу;
  • реалізація екологічних програм і проектів;
  • підвищення соціальної активності населення;
  • створення Фондів Розвитку Громад.

Результатом роботи Агенцій буде активізація бізнес-середовища, пожвавлення громадської участі у вирішенні місцевих проблем, покращення стану енергоефективності, розбудова компетенцій членів громади та загалом поліпшення рівня життя у регіоні.

Агенції Місцевого Економічного Розвитку – це неполітичні динамічні структури з компетентним персоналом. Їх діяльність опиратиметься на найкращий український та іноземний досвід у сфері регіонального розвитку, проте виходячи з потреб та особливостей відповідного регіону. Фінансування Агенцій здійснюватиметься за рахунок власної господарської діяльності, зокрема надання бізнес-послуг, а також за рахунок реалізації грантових програм та спонсорських внесків. Зараз триває набір персоналу у Агенції.

Зокрема оголошено конкурс на посади керівників Агенцій, координаторів проектів, менеджерів з розвитку бізнесу, бухгалтерів та юристів.

Додаткову інформацію щодо оголошених вакансій можна знайти на сторінці Спільноти Соціально Відповідальний Бізнес.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.