bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія спеціаліста з роботи зі ЗМІ та комунікаціями
22.06.2012

Оголошено конкурс на посаду спеціаліста з роботи зі ЗМІ та комунікаціями, що буде відповідати за роботу зі ЗМІ та зовнішню комунікацію Amnesty International в Україні.

Про роль

Щоб змінити ситуацію, наш голос має бути почутим. Ваша інноваційна, ефективна медіа та PR стратегія, а також репортажі у ЗМІ, які стануть наслідком цих дій, матимуть ключове значення для цього. Ви поширюватимете наші повідомлення різними шляхами, починаючи з нашого сайту до блогів та соціальних мереж, від телебачення та радіо до традиційної друкованої преси. У той же час, ви будете постійно моніторити нашу присутність у засобах масової інформації, а також ділитися нашими новинами через різні канали. Це означає, що Ви будете тісно співпрацювати Координатором кампаній та Міжнародним Секретаріатом, а також налагоджувати міцні відносини з журналістами. Але чи писатимете ви вражаючі прес-реліз, чи оновлюватимете нашу сторінку у Facebook, чи організовуватимете заходи для ЗМІ або координуватимете роботу волонтерів, ви маєте переконатися, що наша комунікація завжди послідовна, ефективна та орієнтована на результат.

Про вас

Ви вже довели свою цінність в якості журналіста чи спеціаліста в сфері PR, в ідеалі, в галузі прав людини. Більш того, знаєте регіональні та національні засоби масової інформації, а також маєте контакти з ключовими друкованими та онлайн виданнями та телеканалами. І, звичайно ж, ваші навики спілкування та письмові навички – через широкий спектр каналів – відмінні. Крім того, ви маєте досвід успішного проведення прес-конференцій, брифінгів та семінарів, а також хороше розуміння тенденції у сфері ЗМІ.

Вільне володіння українською, російською та англійською мовами є абсолютно необхідним.

Про нас

Наша мета проста: покласти край порушенням прав людини. Ми – незалежна, міжнародна і впливова організація, яка проводить кампанії задля досягнення справедливості, свободи та правди, де б вони не заперечувалися. Наш рух налічує вже понад три мільйони членів і прихильників, які змінюють ситуацію з правами людини у 150 країнах світу. Та чи здійснюємо ми тиск через якісні дослідження або пряме лобіювання, масові демонстрації чи он-лайн кампанії, нас надихає надія змінити світ на краще. Світ, де права людини забезпечені усюди і для всіх.

Кінцева дата подання заявок: 21 липня 2012 року

Щоб подати заявку, будь ласка, надішліть своє резюме та супровідний лист англійською мовою, в якому вкажіть, як ви відповідаєте критеріям, викладеним у розділі “Про вас “, чому ви вважаєте, що є найкращим кандидатом на цю роль.

Документи надсилати на адресу [email protected], тема повідомлення «Media and Communications Officer». Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином ви відповідаєте критеріям, розглядатися не будуть.

Конкурентоспроможна зарплата: 10500 – 12000 грн.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.