bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виконавець робіт з розробки рекомендацій по бухгобліку неприбуткових організацій
30.04.2013

Всеукраїнська благодійна організація «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» (далі за текстом – Мережа) – була заснована в травні 2001 році як всеукраїнська неприбуткова організація (код неприбутковості 005). Мережу було засновано для покращення якості життя людей, що живуть з ВІЛ/СНІД, шляхом об’єднання зусиль всіх зацікавлених сторін для надання психологічної, соціальної, консультативної, правової допомоги та адвокатування доступу до лікарських засобів і діагностики для людей, що живуть з ВІЛ/СНІД, в Україні.

Мережа впроваджує свою діяльність в регіонах України шляхом надання благодійної цільової фінансової допомоги неурядовим організаціям (код неприбутковості 005, 006) (далі за текстом – Набувачі).

Облік господарських операцій з отримання та використання грошових коштів здійснюється набувачами, в цілому, у відповідності до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку. Однак, є встановлені випадки повної або часткової відсутності у деяких набувачів синтетичного бухгалтерського обліку, а також аналітичного обліку товарно-матеріальних цінностей.

Також, облікова політика та бухгалтерський облік окремих набувачів не є уніфікованими, що ускладнює внутрішній контроль за господарськими операціями набувачів (з боку ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД») та зовнішній контроль.

Обсяг робіт:

Виконавець робіт з розробки рекомендацій щодо формування облікової політики неприбуткової організації виконує такі роботи:

  • Розробляє рекомендації з формування облікової політики Мережі із урахуванням особливостей діяльності і технології обробки облікових даних в розрізі управлінського, бухгалтерського та податкового обліку.
  • Створює зразок єдиної облікової політики неприбуткової організації, що в подальшому буде рекомендований набувачам цільових коштів Мережі для впровадження та застосування, де повинен бути викладений порядок ведення обліку з урахуванням можливих варіантів відображення господарських операцій, створення наказів, положень, розпоряджень та інших допоміжних документів, а також проведення можливих дій для правильного і логічного ведення обліку і злагодженого функціонування організації в цілому. Також повинні бути виписані всі можливі нормативи та методичні принципи бухгалтерського, управлінського та податкового обліку, техніки обліку, організація обліку.
  • Надає в електронному вигляді та презентує зразок розробленого документу та перелік нормативних документів, які використовувались для розробки зразку облікової політики для української неприбуткової організації, що здійснює свою діяльність в рамках виконання грантових угод.

Географічні межі виконання робіт – м. Київ.

Вимоги до кандидатів:

  • сертифікований аудитор
  • досвід роботи в сфері аудиту, бухгалтерського обліку, оподаткування та права, надання консультацій щодо аудиту, управлінського, бухгалтерського та податкового обліку і права не менше 5 років;
  • підтверджений успішний досвід у виконанні не менше 5 аналогічних завдань за останні 3 роки, на виконання яких було отримано офіційний контракт;
  • ґрунтовні знання економічних процесів та специфіки діяльності проектів, що впроваджуються Мережею та її Набувачами.

Термін виконання робіт:

Термін надання послуг – з 10 червня по 31 липня 2013 року.

Перелік документів, які необхідно подати

Технічна пропозиція:

  • Резюме/CV з описом релевантного досвіду.
  • Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості до даного конкурсу, що містить інформацію щодо осіб або організацій, до яких можна звернутися за рекомендаціями (бажано з контактними телефонами).
  • Документи на підтвердження кваліфікації (Сертифікат Аудиторської Падати України).
  • Інформація щодо відповідності учасника умовам конкурсу (Додаток 1 до Оголошення).

Фінансова пропозиція:

  • Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до Оголошення).
  • Інформація щодо вартості робіт (Додаток 2 до Оголошення).
  • Конкурсні документи, на бланках яких вказано реквізит “підпис”, мають бути подані з підписом учасника конкурсу.

Учасники мають подавати документи у письмовому вигляді особисто або поштою (кур’єрською)з поміткою на конверті «Виконавець робіт з розробки рекомендацій щодо стандартних положень про облікову політику та організацію бухгалтерського обліку для ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД».

Документи подаються за адресою:

Україна, 04080, м. Київ, вул. Межигірська, 87-Б, під’їзд 1, поверх 2.

Приймання пропозицій, які подаються учасниками особисто, здійснюється з 09 год. 30 хв. до 18 год. 00 хв. за київським часом.

Документи технічних та фінансових пропозицій мають бути подані в різних конвертах.

Термін подання документів: з 29 квітня по 17 травня 2013 року, реєстрація документів завершується о 18:00.

У разі, якщо документи на конкурс надійшли після спливу кінцевого терміну подання документів, то конверт не розкривається і повертається Мережею на адресу відправника.

За додатковою інформацією звертатися в офіс ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за телефоном: (044) 467-75-67, 467-75-69, 467-75-84 (внутрішній номер 645) до фахівця відділу закупівель Гаврилюк Оксани, е-mail: [email protected]

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після завершення дії Оголошення. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом оприлюднення на веб-сайті Мережі www.network.org.ua та шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам конкурсного відбору поштою або електронною поштою. Переможцю процедури закупівлі упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про прийняття його пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.