bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер з візуалізації даних
15.01.2014

Головною метою проекту USAIDRESPOND” («Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні») є надання допомоги уряду України в зниженні рівня передачі ВІЛ-інфекції серед найбільш уразливих груп населення та їх сексуальних партнерів за рахунок поліпшення безперервності профілактики, догляду, лікування та інших допоміжних послуг, що надаються місцевими організаціями. Проект надає технічну допомогу організаціям на національному та місцевому рівні, спрямовану на розширення доступу до найбільш уразливих груп населення та покращення надання якісних послуг у сфері ВІЛ/СНІД  з акцентом на заходах з профілактики. Проект здійснює свою діяльність у восьми областях: Львівській, Одеській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській, Запорізькій, та Черкаській.

З метою забезпечення реалізації заходів та посилення розуміння епідемії ВІЛ в кожній з областей, де працює проект, було розпочато створення Регіональних профілів. Створені профілі сприятимуть реалізації заходів проекту, а також міститимуть статистичні дані необхідні для прийняття рішень партнерами проекту USAID “RESPOND”.

Основна ціль консультування/технічної підтримки:

Міжнародна організація FHI360 шукає Менеджера з візуалізації даних. Завдання цієї технічної підтримки – розробка набору інтерактивних інструментів візуалізації даних з можливістю їх настройки («інформаційне табло») на українській та англійській мовах на основі даних про епідеміологічну ситуацію та заходи з протидії ВІЛ на національному та регіональному рівні. Проектом буде наданий шаблон для візуалізації даних.

Технічні характеристики інформаційного табло:

  1. Інтерактивність: Користувачі будуть мати можливість автоматично оновлювати свої інформаційні табло на основі певних фільтрів (регіон, стать, вікова група)
  2. Можливість підключення до зовнішньої бази даних – база даних має бути простою та інтуїтивно зрозумілою з точки зору її оновлення та ведення – та повинна мати структурований формат
  3. Наявність наступних інформаційних табло (в окремих вкладках):
  • загальний огляд/зведена інформація про епідемію та заходи з її протидії
  • Дані про епідеміологічну ситуацію серед СІН та заходи з протидії ВІЛ
  • Дані про епідеміологічну ситуацію серед ЧСЧ та заходи з протидії ВІЛ
  • Дані про епідеміологічну ситуацію серед ЖКС та заходи з протидії ВІЛ
  • Дані про епідеміологічну ситуацію серед ПГР та заходи з протидії ВІЛ

Функції Менеджера з візуалізації даних: (i) розміщення та підтримка інформаційного табло на Інтернет-сайті проекту RESPOND за допомогою механізму SQL (мова структурних запитів); (ii) регулярне оновлення інформаційного табло відповідно до програмних потреб та нових даних.

Кінцеві результати:

Контракт вважатиметься успішно виконаним після досягнення наступних кінцевих результатів:

 

Роботи

Кінцевий результат

Кінцевий термін виконання робіт

Оплата

1. Розробка набору інтерактивних інструментів візуалізації даних з можливістю їх настройки («інформаційне табло») на українській та англійській мовах на основі шаблону, розробленого командою проекту  RESPOND (14 днів)

Набір інтерактивних інструментів з можливістю їх настройки для візуалізації даних («інформаційне табло») на українській та англійській мовах розроблено і узгоджено з командою проекту  RESPOND

28 лютого 2014 року

Оплата за виконання завдання згідно рахунку-фактури

2. Розміщення та підтримка інформаційного табло на Інтернет-сайті проекту RESPOND за допомогою механізму SQL (мова структурних запитів) (3 дні)

Інформаційне табло доступне на Інтернет-сайті проекту RESPOND

31 березня  2014 року

Оплата за виконання завдання згідно рахунку-фактури

3. регулярне оновлення інформаційного табло відповідно до програмних потреб та нових даних (5 днів).

 

Інформаційне табло оновлюється відповідно до програмних потреб

30 квітня  2014 року

Оплата за виконання завдання згідно рахунку-фактури

*Кінцеві терміни виконання робіт можуть бути змінені в залежності від проектних потреб, про що буде повідомлятися консультанту.

Період виконання робіт: не більше 22 днів у період з 25 січня до 30 квітня 2014 року.

Технічний монітор: Світлана Пхіденко, технічний радник з питань ВІЛ/СНІД; Iнна Шваб, фахівець з питань стратегічної інформації

мова публікації: українська

Кваліфікаційні вимоги:

  • Освіта: ступінь в галузі комп’ютерних наук;
  • Досвід розробки інтерактивних інструментів візуалізації даних з можливістю їх настройки (будь ласка, додайте посилання (links) на продукти виконання робіт/Інтернет-сайти);
  • Бажаний досвід розробки інтерактивних інструментів візуалізації даних в сфері громадського здоров’я або в сфері протидії ВІЛ/СНІД,.

Для отримання більш детальної інформації про дане Технічне завдання та терміни виконання робіт, будь ласка, звертайтеся до Інни Шваб, фахівця з питань стратегічної інформації, за наступною адресою електронної пошти: [email protected]  або за телефоном 044 3775464 (внутрішній номер 110).

Зацікавлені кандидати мають надіслати свої резюме та приклади попередньої роботи (посилання на Інтернет-сайти) не пізніше 25 січня на адресу електронної пошти [email protected].

 

Контакти

  • Керімова Ельнара
  • Фінансовий та програмний спеціаліст FHI360
  • 01001
  • м. Київ
  • вул. Малопідвальна 15-Б
  • [email protected]
  • +380 (44) 377-5464
  • +380 (44) 377 5463

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.