bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери на короткочасний проект Європейської Волонтерської Служби в Угорщині
06.03.2014

Шукаємо 2 хлопців волонтерами на унікальний проект Європейської Волонтерської Служби в Угорщині.

ТРИВАЛІСТЬ ПРОЕКТА – 3 тижні від 26 червня по 16 липня.

Місце проведення – невечлике містечко Hollókő у гірській долині 90 км від Будапешту, яке з 1987 включене до світової культурної спадщини ЮНЕСКО як музей під відкритим небом.

У проекті разом візьмуть участь 5 українських волонтерів разом із 40-50 волонтерів з різних країн світу. Проектом передбачено багато цікавих, пізнавальних і розвиваючих заходів – гуртки народної творчості, заняття з дітьми англійською у гральній формі, спортивні і розважальні ігри на природі, походи у гори, альпінізм, екскурсії, вечірки, катання на велосипедах, фотографування, створення свого маленького кіно або театру, підтримка будь яких ініціатив самих волонтерів.  

Вимоги до кандидатів:

1) ФОРМАЛЬНІ вимоги:  хлопці  16-22 роки, наявність закордонного паспорту, середній рівень володіння англійською мовою.  Це не дискримінація - дівчата подались на проект і зареєструвались вже скоріше.

2) НЕФОРМАЛЬНІ вимоги: Волонтер має бути ГОТОВИМ не просто „з’їздити” на проект як такий собі турист, але, бути готовим присвятити свій час і енергію проекту, відповідно мати для цього мотивацію і певну соціальну відповідальність, бути комунікабельним і відкритим до інших.

ПЕРЕВАГА НАДАЄТЬСЯ молоді з меншими можливостями (неповна родина, належність до меншини, ті, хто не мають можливості навчатись, ті, хто проживають у географічно ізольованих місцевостях, ті, чиє родини мають малих прибуток, безробітні і тп)

 Що волонтер отримує: 1) фінансово: повне забезпечення під час проекту (харчування, страхування, місцевий транспорт), покриття ВСІХ витрат організацію поїздки (віза) та 90% коштів подорожі (після проекту), а також на початку проекту отримає 66Є кишенькових грошей. 2) ОСВІТНІЙ СЕРТИФІКАТ від ЄВРО КОМІСІЇ: нові навички, знання, які визнаються Євро комісією як неформальна освіта.

 Для реєстрації потрібно: Лист-мотивація англійською або українською або російською мовою на 1-2 ст. (про себе, інтереси, хобі, заняття, попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності якщо є, чому Ви хочете взяти участь в самій програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і т.д. УВАГА: Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої особисті і контактні деталі включно із телефоном

 Заявки Надсилати на  [email protected]  не пізніше 15ї години 9 березня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.