bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір консультантів для розробки спільних регіональних планів з протидії ТБ/ВІЛ ко-інфекції
07.10.2014

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» оголошує відкритий конкурс з відбору консультантів для розробки спільних регіональних планів з протидії ТБ/ВІЛ ко-інфекції у Львівській та Вінницькій областях.

1.Загальна інформація про проект

Міжнародний благодійний фонд «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я» (далі - ОАТН) в рамках суб-грантової угоди з основним реципієнтом Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі - Глобальний фонд) – Державною установою «Український Центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» (далі - Центр) виконує Програму «Зниження захворюваності на туберкульоз в Україні шляхом розширення та покращення доступу до високоякісних послуг з профілактики та лікування туберкульозу» за кошти Глобального фонду («Програма»).  ОАТН є основним партнером в реалізації стратегії підготовки кадрів в рамках Програми. 

Зокрема, проект підтримуватиме розробку регіональних планів з протидії ТБ/ВІЛ ко-інфекції у Львівській та Вінницькій областях. Модель регіонального плану включатиме всі необхідні елементи для покращення якості спільних заходів контролю ТБ/ВІЛ ко-інфекції, від раннього виявлення людей з підозрою на туберкульоз до діагностики і лікування туберкульозу, а також надання соціальної та психологічної підтримки особам з ТБ\ВІЛ ко-інфекцією.  В регіональному плані особлива увага надається стабільності результатів програми та розбудови спроможності місцевих закладів охорони здоров’я шляхом:

  • Роботи над структурними та політичними перешкодами для ефективного надання послуг;
  • Розбудови спроможності та набуття всіх необхідних повноважень обласних координаційних рад;
  • Створення робочих груп з впровадження програми з контролю ТБ/ВІЛ ко-інфекції на обласному та районних рівнях для розробки стратегічних планів та моніторингу їх виконання;
  • Підвищення спроможності персоналу державного і недержавного секторів, медичних закладів тощо;
  • Сприяння розробці та офіційному схваленню документів, інструментів, навчальних програм і протоколів, які можуть бути запроваджені та використані в умовах існуючої системи.

Планування заходів здійснюватиметься у тісній співпраці з ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними захворюваннями МОЗ України», обласними державними адміністраціями та головними управліннями охорони здоров’я у Львівській та Вінницькій областях.

Для підготовки моделі спільного регіонального плану з протидії ТБ/ВІЛ ко-інфекції може використовуватися в якості прикладу план спільної діяльності на регіональному рівні, підготовлений РАТН під час впровадження проекту «Підтримка покращення взаємодії служб контроля ТБ та ВІЛ, моніторингу і оцінки».

Регіональні плани затверджуватимуться Координаційною радою з питань протидії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу у Львівській та Вінницькій областях за участю ключових зацікавлених сторін в регіонах, а саме Департаментів охорони здоров’я, центрів з профілактики та боротьби зі СНІДом, протитуберкульозної та пенітенціарної служби, СЕС, неурядових організацій,  соціальної служби та представників системи освіти та науки.

 ОАТН оголошує відкритий конкурс серед консультантів, які є фахівцями з діагностики, лікування, профілактики ТБ/ВІЛ ко-інфекції, моніторингу та оцінки виконання програм протидії ВІЛ-інфекції та туберкульозу.  Передбачається такий обсяг робіт для виконання консультантами:

  • Провести чотири одноденні візити в пілотному регіоні.
  • Під час візиту оцінити взаємодію протитуберкульозних закладів та центрів з профілактики та боротьби зі СНІДом та співпраці у галузі поєднаної інфекції ТБ/ВІЛ, особливо раннє виявлення туберкульозу у ВІЛ-інфікованих осіб.
  • Підготувати проект спільного регіонального плану про співпрацю у галузі поєднаної інфекції ТБ/ВІЛ відповідно до чинного законодавства для подальшого прийняття на рівні області.
  • Ініціювати та організувати спільне засідання представників протитуберкульозної та СНІД служби та обговорити модель спільного плану з фахівцями.
  • Представити підготовлену модель на засіданні Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу.
  • Затвердити регіональний план взаємодії рішенням Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу.
  • Представити розроблений регіональний план на зустрічі ключових партнерів Львівської та Вінницької областей.

 2. Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір консультантів для розробки спільних регіональних планів з протидії ТБ/ВІЛ ко-інфекції у Львівській та Вінницькій областях.

Предметом конкурсу є конкурсна заявка/резюме, яка супроводжується іншими документами, що підтверджують кваліфікацію та професійний досвід конкурсанта.

3. Вимоги до учасників конкурсу

  • Закінчена вища медична освіта.
  • Наявність вищої або першої кваліфікаційної категорії та/або ступінь кандидата чи доктора медичних наук з фтизіатрії та/або інфекційних хвороб є перевагою.
  • Досвід роботи у сфері діагностики, лікування, профілактики ТБ/ВІЛ ко-інфекції та/або моніторингу та оцінки виконання програм протидії ВІЛ-інфекції та туберкульозу в Україні (не менше 2 років).
  • Досвід підготовки нормативних документів на регіональному та/або державному рівнях з ТБ/ВІЛ ко-інфекції.
  • Обізнаність щодо міжнародних стандартів діагностики, лікування, профілактики ТБ/ВІЛ ко-інфекції та/або моніторингу та оцінки виконання програм протидії ВІЛ-інфекції та туберкульозу в Україні (проходження відповідних тренінгів в міжнародних або національних тренінгових центрах є перевагою).
  • Учасник конкурсу має підтвердити кваліфікацію та відповідність встановленим критеріям відбору консультантів документально (копіями відповідних документів, дипломів, сертифікатів). Додатково можуть бути надані рекомендації та відгуки про досвід роботи учасника конкурсу у сфері діагностики, лікування, профілактики ТБ/ВІЛ ко-інфекції та/або моніторингу та оцінки виконання програм протидії ВІЛ-інфекції та туберкульозу в Україні, а також про досвід підготовки нормативних документів на регіональному та/або державному рівні.  До участі в конкурсі допускаються особи, що відповідають усім вказаним вимогам.

Для участі в конкурсі необхідно надати:

  1. Розширене резюме учасника.
  2. Копію диплома про вищу освіту.
  3. Копії інших документів, які підтверджують відповідність зазначеним вище вимогам.
  4. Якщо учасник є фізичною особою - підприємцем, копії:
  •  виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-  підприємців (з зазначенням кодів та видів діяльності) (не є обов’язковим на етапі конкурсу);
  • свідоцтва про державну реєстрацію;
  • свідоцтва платника єдиного податку;
  • повідомлення про постановку на облік в органах Пенсійного фонду України (не є обов’язковим на етапі конкурсу);
  • довідки з органів державної податкової служби, в якій зазначено перелік видів діяльності та система оподаткування доходів;
  • платіжного доручення щодо сплати єдиного податку за останній звітний період (не є обов’язковим на етапі конкурсу).

4. Обсяг робіт

Термін виконання послуг консультанта: жовтень –  грудень 2014 р. Обсяг надання послуг одним консультантом не перевищуватиме 9 робочих днів в 2014 році (1 робочий день – 8 годин).

В якості звітності про виконану роботу консультант надає звіт про візити з заповненими таблицями оцінки; розроблений спільний регіональний план з протидії ТБ/ВІЛ ко-інфекції; рішення Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу про затвердження регіонального плану з протидії ТБ/ВІЛ ко-інфекції.  Звіт про виконану роботу має подаватися до 25 числа кожного звітного місяця.

5. Оплата послуг

Передбачається фіксована оплата послуг консультанта згідно з укладеною угодою між ОАТН та консультантом, яка сплачується після отримання та затвердження ОАТН акту приймання – передачі наданих послуг та звітності з додатковою документацією на паперових та електронних носіях.

 6. Визначення кандидатів-переможців конкурсу

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено комісію, яка розгляне подані на конкурс документи, та обере переможців, які відповідають встановленим критеріям.

Документи для участі у конкурсі  мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] або поштою за адресою: м. Київ, 01033, вул. Шота Руставелі, 25 Б, ОАТН «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я». В темі листа, будь ласка, зазначте «Консультант_ТБ/ВІЛ”.

Кінцевий термін подання заявок/резюме на конкурс – 15 жовтня 2014 р., 11:00. Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу Організатор конкурсу визначає, виходячи з мети та завдань конкурсу. 

Організатор конкурсу подає на затвердження список переможців конкурсу основному реципієнту Глобального фонду – ДУ «Український Центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України»».  Рішення Організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Причини відмови у відборі в якості тренера не повідомляються та не обґрунтовуються.  Після затвердження  Організатор конкурсу укладає угоди з переможцями конкурсу на проведення тренінгів згідно із затвердженим тренінговим планом.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.   Бажаємо Вам успіху!

 Контакти:

ОАТН «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я»

вул. Шота Руставелі, 25 Б

м. Київ, 01033

тел./факс: (+380 44) 288 1095
електронна пошта:[email protected]

Контакти

  • [email protected]
  •  [email protected]
  • ОАТН «Організація оптимальних технологій в сфері охорони здоров’я»
  • (+380 44) 288 1095

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.