bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Потрібні тренери для роботи в проекті Є-Data
07.09.2015

Міністерство фінансів України шукає вісім тренерів для проведення тренінгів про використання публічних коштів, забезпечення роботи офіційного порталу використання публічних коштів України Є-Data для державних службовців, розпорядників та одержувачів 

Опис завдання

Міністерство фінансів України в рамках проекту Є-Data планує проведення тренінгів з реалізації ідеї прозорого бюджету, використання публічних коштів та наповнення/користування офіційним порталом Є-Data для державних службовців, розпорядників та одержувачів бюджетних коштів у чотирьох пілотних областях України: Київ, Тернопіль, Одеса, Маріуполь.

Є-Data шукає вісім тренерів, які надали б допомогу в опрацюванні навчальних матеріалів, а також координували програму тренінгів.  

Метою навчальної ініціативи визначено:

1) ознайомлення із законодавчою та нормативно-правовою базою в розрізі відкритості бюджетних коштів;

2) робота з офіційним порталом відкритих даних України Є-Data: користування та наповнення (трансакції казначейства, звіти про використання публічних коштів)

Цільова аудиторія: суб’єкти господарювання державної і комунальної власності, цільові державні фонди - розпорядники (одержувачі) бюджетних коштів.

Обсяг робіт:

Підготовка і проведення у 4-ох областях України регіональних тренінгів для роз’яснення положень прийнятого закону про використання публічних коштів, особливості роботи та забезпечення роботи порталу публічних коштів Є-Data.

Проведення одноденних тренінгів у 4 містах.

Період для проведення - з 15 жовтня до 15 листопада 2015.

 Вимоги до потенційних кандидатів:

  • вітається досвід проведення тренінгів щодо роботи з веб-ресурсами;
  • досвід роботи проведення тренінгів на економічну чи фінансову тематику;
  • готовність працювати з державними службовцями;
  • не менше 3 років практичного досвіду у проведенні тренінгів;
  • проживання тренера за місцем проведення тренінгу (Одеса – 2 тренери, Маріуполь – 2 тренери, Київ – тренери, Тернопіль – 2 тренери)

Останній день подання: 25 вересня 2015 р.

Зацікавлених кандидатів просимо надсилати резюме та мотиваційний лист з очікуваним розміром гонорару на електронну адресу [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.