bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представник ВБФ «Серце до серця» в Івано-Франківську
14.09.2015

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» розпочав конкурс на заміщення посади Регіонального представника організації в Івано-Франківській області. До співпраці запрошуються громадські діячі та активна молодь.

Основні вимоги:

1. Вміння організовувати людей

2. Бажання розповсюджувати благодійний рух

3. Відповідальність та креативність

Фонд в свою чергу забезпечує необхідним поліграфічним матеріалом для організації акції, підтримкою державних структур, інформаційна кампанія та найголовніше, що наші регіональні представники, творять одну з найбільших благодійних ініціатив України. Дана посада не оплачується.

Івано-Франківська область щорічно бере активну участь у проведенні зазначеної акції. Протягом 2006-2015 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес-структур було зібрано 741836,82 грн.

Задля подальшого розвитку благодійного руху на теренах Івано-Франківщини, оголошено конкурс на посаду «Регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду Серце до серця».

Починаючи з 2006 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» в усіх регіонах України реалізовується щорічна благодійна акція по збору коштів для закупівлі медичного обладнання, призначеного для лікування дітей з різними вадами.

Мета Фонду – порятунок життя і здоров’я дітей; повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, усестороннього контролю і публічного звітування.

Тривалість конкурсу до 5 жовтня 2015 року, потрібно надіслати резюме за електронною адресою:[email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.