bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія «Спеціаліст в галузі інформаційних технологій (ІТ-спеціаліст)»
02.11.2015

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на заміщення вакансії «Спеціаліст в галузі інформаційних технологій (ІТ-спеціаліст)».

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, мати гарні навики спілкування; бути організованою; мати відмінні адміністративні навички та високий рівень комп’ютерної грамотності, здатність як до самостійної, так і до командної роботи, здатність приймати нестандартні але результативні рішення.

Вимоги до кандидата на посаду «Спеціаліст в галузі інформаційних технологій (ІТ-спеціаліст)»:

  • Відданість справі боротьби з ВІЛ/СНІДом та високий рівень мотивації до роботи;
  • Вища  технічна  або профільна освіта (системне адміністрування/ програмування/ інформаційні технології);
  • Досвід роботи у сфері ІТ не менше 2-х років, навички адміністративної роботи;
  • Знання ділової української та англійської мови (не нижче intermediate (або pre- intermediate);
  • Досвід обслуговування апаратного забезпечення, в тому числі серверного;
  • Досвід роботи з серверами баз даних MS SQL Server, MySQL, Access, знання ОС сімейства Windows, в тому числі серверного, бажано – досвід роботи з адміністрування ключів електронного цифрового підпису (акредитованих центрів сертифікації електронних ключів).
  • Гарні комунікативні навики;
  • Високий рівень самоорганізації;
  • Вміння одночасно координувати різні активності та виконувати всі завдання вчасно;
  • Вміння працювати на результат;

Основні обов’язки:

1. Загальне управління інформаційними аспектами діяльності ДУ “Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України”.

2. Сприяння автоматизації діяльності ДУ “Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України”.

3. Здійснення консультаційної та методичної допомоги співробітникам Центру. Підтримання працездатності електронного устаткування - ПК на робочих місцях, мережевого устаткування, принтерів тощо, проведення дрібного ремонту.

4. Розробка нових форм, звітів, вдосконалення структури бази даних e-TB manager відповідно до отриманих зауважень та по запиту користувачів.

5. Підтримка в актуальному стані та адміністрування програмного забезпечення (у т.ч. «Ліга Закон», 1С, OPZ, МЕДОК, Соната, Merega (облік фінансових документів), СЕТ (система електронного документообігу), тощо).

6. Адміністрування та вирішення поточних проблем із використання ключів електронного цифрового підпису користувачів системи e-TB manager.

7. Участь у створенні документації, інструкцій з використання баз даних. Участь у проведенні навчальних заходів, семінарів та тренінгів  з питань  розробки, використання інформаційних продуктів в сфері ВІЛ/СНІДу.

8. Здійснення своєчасного інформаційного наповнення веб сайту Центру, здійснення заходів з оптимізація та розвитку інформаційного ресурсу Центру.

9. Забезпечення сталої та безперебійної роботи скайп- та телеконференцій, нарад, зустрічей із залученням засобів телекомунікацій.

Для участі в конкурсі:

Надішліть своє резюме українською мовою на електронну адресу: [email protected] з копією на [email protected] (у полі «тема» вкажіть: Резюме –«Спеціаліст в галузі інформаційних технологій (ІТ-спеціаліст)»

Кінцевий термін подання резюме: 20 листопада 2015 року.

Інформуємо:

  • Заявки, що надійдуть до ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться.
  • Переможці конкурсу будуть повідомлені про його результати впродовж 30 робочих днів від дати кінцевого терміну подання заявок.
  • Результати конкурсу будуть надіслані переможцю електронним повідомленням на електронну адресу, зазначену в заявці.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.