bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ шукає волонтерів-перекладачів
07.04.2016

Ресурсний центр ГУРТ запрошує волонтерів до співпраці. За результатами тестового завдання найкращі перекладачі зможуть публікувати свої переклади з вказівкою їхнього авторства на сайті gurt.org.ua та англомовній версії global.gurt.org.ua. Співпраця передбачає дистанційну роботу в рамках волонтерської програми ГУРТа.

На сьогодні портал ГУРТ є найбільшою комунікаційною платформою для представників громадянського суспільства України, що об’єднує 23 тисячі зареєстрованих на порталі користувачів, серед яких активні громадяни, лідери громад, очільників ОГС, представники органів місцевого самоврядування та державної влади.

Механізм співпраці: ми працюємо з кожним волонтером індивідуально, аналізуємо переклади, ділимося досвідом, надаємо платформу для публікації ваших робіт. Натомість, ви розвиваєтеся і допомагаєте нам виконувати завдання редакції.

Щоб взяти участь у волонтерській програмі ГУРТа:

·         оцініть свої сили і наявність вільного часу для виконання завдань

·         визначте, наскільки вам цікава тема розвитку громадянського суспільства й перекладацька робота, пов’язана із соціальними проектами

·         вирішіть, чи готові ви стати волонтером та пристосувати до цього свій стиль життя

·         подумайте, чи зможете ви навчатися та працювати згідно зі встановленими дедлайнами

Види співпраці

Переклад медіа-звітів із заходів ГУРТа, статей та інтерв’ю з лідерами громадянського суспільства з української на англійську мову і навпаки.

Волонтери-перекладачі матимуть можливість долучатися до навчальних гуртків із суспільної журналістики в офісі ГУРТа, брати участь у тренінгових заходах, отримувати рекомендаційні листи та фахову підтримку наших працівників.

Обирайте активний спосіб життя і заповнюйте анкету!

Після заповнення анкети ви отримаєте тестове завдання.

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора волонтерської програми Ресурсного центру ГУРТ Валерії Омельченко за телефоном (044) 296 1052 або пишіть на e-mail: [email protected]  

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • Координатор волонтерської програми Ресурсного центру ГУРТ Валерія Омельченко
  • [email protected]
  • (044) 296 1052
  • https://gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.