bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр інноваційної освіти «Про.Світ» шукає волонтерів
16.04.2016

1 березня Центр інноваційної освіти “Про.Світ” запустив краудфандингову платформу для освітніх проектів GoFundEd (http://gofunded.org). 

Як працює платформа?

  • Вчитель з будь-якого куточка України має можливість опублікувати свій проект на платформі;
  • Доброчинці можуть підтримати проект фінансово або організаційно ті проекти, які, на їхню думку, заслуговують на довіру.

За 1,5 місяці дуже активної роботи ми отримали багато заявок з різних куточків України від вчителів. І за цей час вже зіштовхнулись з проблемою, що не кожен вчитель може зняти якісне відео або навіть просто зробити хороші фото, адже у деяких елементарно нема хорошої фото-/відеокамери. Оскільки вчителі знаходяться в різних місцях (від Слов’янська до Закарпатської області), а ми працюємо зі Львова, виникла потреба в пошуку талановитих людей, які можуть бути волонтерами хоча б 1 раз на тиждень, а може і менше.

Отже, ми шукаємо людей, які можуть гарно фотографувати, знімати відео, робити монтаж або мають навички копірайтингу та інше. Ми шукаємо людей, які мають бажання допомогати іншим, в даному випадку вчителям та іншим освітянам, гарно оформити свої проекти для подачі на платформу.

Формат роботи: 

якщо у Вашому регіоні, є заявка від вчителя на подачу проекту і йому/їй потрібна допомога зі створенням контенту, ми будемо просити Вас долучитись та допомогти (приблизно це 2-3 години на тиждень, можливо ще менше). Для подання заявки заповніть онлайн-анкету.

Контакти

  • Анастасія Сіренко
  • 093 425 12 95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.