bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фундація Соціальних Інновацій «З країни в Україну» шукає волонтерів
20.04.2016

Фундація Соціальних Інновацій «З країни в Україну» (https://www.facebook.com/krainaUkraina.org/)  оголошує про пошук волонтерів в свою команду! Ми займаємося освітнім, культурним та медичним напрямком і прагнемо створити середовище соціальної еволюції для всієї України! Якщо ти крутий, інноваційний та прагнеш саморозвитку, а також маєш час сприяти розвитку України — тобі до нас!

Саме для тебе ми підготували масу можливостей долучитися до проектів «З країни в Україну» (http://bit.ly/1U6BpXw) — масштабного всеукраїнського конкурсу для школярів 7-11 класів та унікального Фестивалю  «З країни в Україну» (http://bit.ly/1Tip2Fw), котрий проведе не лише фантастичні концерти, денні спортивні активності, майданчик воркшопів із народних мистецтв, лекторіїв, фотовиставки, відкритої бібліотеки, містечка громадських організацій та модернової України. 

Для реалізації всього задуманого нам дуже потрібна саме твоя допомога у: маркетингу, роботі з пресою, SMMі, роботі із великими об’ємами даних, юридичній підтримці і т.д. Отож, якщо тобі цікаво здобути досвід серед вищеперелічених сфер в мега-крутій команді натхненних інноваторів, заповнюй форму і ми з тобою звяжемося).
 
З нас — смаколики, крута команда, можливість навчання від суперових івентерів та піарників, за необхідності — пункт в резюме та рекомендації по роботі).
 
Останній день подання - 31 травня 2016 р.

Контакти

  • Руслана Коренчук
  • +38 098 94 68 488

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.