bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» шукає фахівців з аналізу нормативно-правових актів
16.05.2016

Всеукраїнська благодійна організація «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» (далі – «Мережа») оголошує процедуру місцевої закупівлі аналізу нормативно-правових актів, які стосуються регулювання надання соціальних послуг в Україні (Закон України «Про соціальні послуги» та інші), включаючи надання послуг ВІЛ-позитивним людям та представникам уразливих до інфікування ВІЛ груп населення та аналізу нормативно-правових актів, які стосуються регулювання процесів здійснення закупівель послуг (Закон України «Про публічні закупівлі» та інші) для визначення існуючих нормативно-правових бар’єрів до здійснення закупівель соціальних послуг із застосуванням електронної системи закупівель (ProZorro).

Опис позицій по закупівлі товарів / технічне завдання для робіт, послуг

Постачальник(и) повинен виконати роботи щодо аналізу нормативно-правових актів, які стосуються регулювання надання соціальних послуг в Україні (Закон України «Про соціальні послуги» та інші), включаючи надання послуг ВІЛ-позитивним людям та представникам уразливих до інфікування ВІЛ груп населення та аналізу нормативно-правових актів, які стосуються регулювання процесів здійснення закупівель послуг (Закон України «Про публічні закупівлі» та інші) з метою визначення існуючих нормативно-правових бар’єрів до здійснення закупівель соціальних послуг із застосуванням електронної системи закупівель (ProZorro).

В результаті може бути відібрано декілька (до двох) виконавців робіт.

Предмет закупівель включає в себе наступні етапи: 1. Аналіз нормативно-правових актів, які стосуються регулювання надання соціальних послуг, зокрема для ВІЛ-позитивних людей та представників уразливих до інфікування ВІЛ груп населення в Україні (Закон України «Про соціальні послуги», Закон України «Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки» та інші релевантні документи) з метою розробки детального опису існуючих шляхів фінансування соціальних послуг; 2. Аналіз нормативно-правових актів, які стосуються регулювання процесів здійснення закупівель послуг (Закон України «Про публічні закупівлі» та інші релевантні документи) в Україні з метою розробки висновків щодо можливостей здійснювати закупівлі соціальних послуг для ВІЛ-позитивних людей та представників уразливих до інфікування ВІЛ груп населення; 3. Розробка детального переліку існуючих нормативно-правових бар’єрів до здійснення закупівель соціальних послуг, зокрема для ВІЛ-позитивних людей та представників уразливих до інфікування ВІЛ груп населення із застосуванням електронної системи закупівель (ProZorro). 4. Розробка детального звіту із висновками за результатами аналізу, який має складатись (але не обмежуватись) з наступних основних частин: a. Детальний опис існуючих шляхів фінансування соціальних послуг, зокрема для ВІЛ-позитивних людей та представників уразливих до інфікування ВІЛ груп населення. b. Висновки щодо можливостей здійснювати закупівлі соціальних послуг для ВІЛ-позитивних людей та представників уразливих до інфікування ВІЛ груп населення із застосуванням електронної системи закупівель (ProZorro). c.  Перелік рекомендацій щодо уможливлення здійснення закупівель соціальних послуг, зокрема для ВІЛ-позитивних людей та представників уразливих до інфікування ВІЛ груп населення  із застосуванням електронної системи закупівель (ProZorro).

Заявки надсилати на e-mail: [email protected]

Останній день подання: 23 травня 2016 р.

Термін надання послуг: упродовж червня 2016 року - 31 липня 2016 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.