bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

DRI шукає тренерів з питань інституційного розвитку ГО в Україні
11.08.2016

Democracy Reporting International оголошує конкурс з відбору тренерів з питань інституційного розвитку ГО в Україні. 

Назва посади: Тренери для зміцнення спроможності громадянського суспільства (міжнародні/місцеві)

Місце роботи: завдання передбачають поїздки Україною (Київ, Дніпро, Одеса, Львів, Харків, Вінниця, Маріуполь)

Період виконання договору: короткострокові завдання з вересня/жовтня 2016 року і далі

Короткий опис програми: Democracy Reporting International (DRI) –  незалежна, неприбуткова організація зареєстрована в Берліні.  DRI сприяє участі громадян у політичних процесах, підзвітності державних органів та розвитку демократичних інституцій в усьому світі.

DRI працює в Україні з вересня 2014 року. Разом з Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка DRI співпрацює з провідними громадськими ініціативами України для забезпечення систематичного моніторингу та звітування по ключових політичних реформах: конституційна реформа, судова реформа, децентралізація, реформа виборчого законодавства.

Ми шукаємо міжнародних та місцевих тренерів для зміцнення спроможності громадських організацій (ГО) України, молодіжних організацій та студентів, юристів та журналістів, у сфері моніторингу, аналізу і адвокації реформ. Обраних спеціалістів буде включено до бази тренерів, їх запрошуватимуть до виконання конкретних завдань протягом впровадження проекту (термін виконання проекту з 2016-2018).

Обов’язки та відповідальність:

  • Готувати та проводити тренінги/семінари для українських ГО, молодіжних організацій, юристів, політичних активістів та журналістів для зміцнення їхньої спроможності щодомоніторингу, аналізу та адвокації  реформ, а також налагоджувати співпрацю з ГО в регіонах України.
  • Готувати та проводити заходи для молодих лекторів, студентів, журналістів, юристів, політиків та активістів спільнот для підвищення їхньої обізнаності та розширення участі в демократичному управлінні (наприклад, студентські дебати, семінари, імітаційні моделі, та ін.).
  • Тісно співпрацювати з командою проекту в Києві та Берліні, партнерами DRI в Україні та обраними міжнародними консультантами.
  • Будь-які додаткові завдання, що можуть бути погоджені з Керівником проекту DRI в Україні.

Необхідна кваліфікація та досвід:

  • Вища освіта зі спеціальностей у сфері демократичного управління та розвитку, наприклад, політологія, право, міжнародні відносини, журналістика чи інші соціальні дисципліни.
  • Щонайменше п’ять років досвіду у сфері демократичного управління чи у спорідненій сфері.
  • Підтверджений досвід роботи як радника ГО, молодіжних організацій, академічних установ для зміцнення їхньої спроможності щодо моніторингу, аналізу, адвокації та комунікації реформ, а також налагодження співпраці між громадськими організаціями, що працюють у сфері демократичних політичних реформ.
  • Навички з навчання, стратегічного планування, розбудови партнерства, фасилітації процесів та звітування.
  • Відмінні знання (для міжнародних експертів –  розуміння) поточних політичних та правових реформ в Україні та в широкому контексті.
  • Обізнаність із ситуацією щодо розвитку громадянського суспільства в Україні та його станом в регіонах.
  • Можливість відряджень до України та в межах України.
  • Здатність продемонструвати навички  написання звітів та презентації англійською – для міжнародних експертів; українською – для місцевих експертів.
  • Відмінні навички роботи в команді.

Останній день подання заявок: 24 серпня 2016 (опівночі за середньоєвропейським часом).

Просимо зацікавлених кандидатів надсилати заявки (супровідний лист, резюме та три контакти для рекомендацій) одним файлом у форматі pdf на електронну адресу: [email protected], вказавши в темі листа Trainers for civil society capacity building.

З огляду на кількість заявок, які зазвичай надходять до DRI, до співбесіди будуть запрошені тільки кандидатищо увійшли до короткого списку. Із заявниками можуть зв’язатися до завершення терміну подання заявок.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.