bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з розробки схем заохочення працівників охорони здоров’я
20.10.2017

Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» шукає консультанта з розробки схем фінансового і нефінансового заохочення працівників охорони здоров'я. Дедлайн - 30 жовтня 2017 року.

Технічне завдання

Назва посади: Короткотерміновий консультант з розробки схем фінансового і нефінансового заохочення працівників охорони здоров’я, які надають критично важливі послуги у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу ключовим групам населення.

Кваліфікація: Експерт з питань заохочення та мотивації персоналу.

Період зайнятості: середина листопада 2017 р. - травень 2018 р.

Інтенсивність зайнятості: в рамках цього Технічного завдання передбачається можливість участі двох консультантів протягом не більше 80 днів.

Опис проекту

Метою Проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» (Проект) є посилення систем охорони здоров’я України для забезпечення ефективного та сталого надання послуг з профілактики, лікування та догляду у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу ключовим групам населення. Цю мету буде досягнуто шляхом виконання трьох основних завдань:

1) Сприяння посиленню ролі держави та розвитку національного потенціалу у справі формування та реалізації науково-обґрунтованих і гендерно-чутливих програм у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу.

2) Поліпшення та оптимізація розподілу ресурсів і фінансування національних та окремих обласних програм з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу для ключових груп населення.

3) Оптимізація і зміцнення кадрових ресурсів охорони здоров’я для надання гендерно-чутливих послуг з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу ключовим групам населення.

Загальна інформація

Проект реалізував декілька заходів у сфері кадрового забезпечення охорони здоров’я, спрямованих на оптимізацію використання наявних ресурсів для забезпечення ефективної відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні та для досягнення «Цілей 90-90-90». Ґрунтуючись на результатах «Аналізу робочого навантаження, мотиваторів і стимулів праці медичних працівників, які надають ВІЛ-послуги» та «Практичних рекомендацій щодо оптимізації кадрових ресурсів для надання послуг у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу», Проект має на меті перетворити накопичені знання у науково обґрунтовані програмні заходи шляхом розробки схем фінансового і нефінансового заохочення для працівників охорони здоров’я, які надають/повинні надавати/могли б надавати (відповідно до рекомендацій про перерозподіл функціональних обов’язків) критично важливі послуги у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу ключовим групам населення. Після цього схеми заохочення будуть запроваджені у Полтавській (та/або іншій) області з метою посилення здатності медичних закладів наймати та утримувати кваліфікований персонал та з метою упорядкування механізмів перерозподілу функціональних обов’язків.

Обов’язки/технічні продукти

Консультант, відповідальний за розробку, пілотування, оцінку та нагляд за впровадженням схем фінансового і нефінансового заохочення, працюватиме під керівництвом заступника керівника Проекту та сприятиме оптимізації кадрових ресурсів охорони здоров’я в рамках третього компоненту Проекту.

Конкретні завдання в рамках цього ТЗ передбачають:

1. Ознайомлення з основними документами, які підтверджують необхідність розробки та широкого впровадження механізмів заохочення песоналу у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу:

a. Аналіз робочого навантаження, мотиваторів і стимулів праці медичних працівників, які надають ВІЛ-послуги;

б. Практичні рекомендації щодо оптимізації кадрових ресурсів для надання послуг у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу;

в. Стратегія прискорення ЮНЕЙДС (Fast Track);

г. Відповідний (-і) розділ (-и) Щорічного звіту про стан здоров’я населення України;

д. Інші матеріали та нормативно-правові акти, відповідно до вказівок співробітників Проекту.

2. У тісній співпраці із заступником керівника Проекту, Радником з питань кадрового забезпечення охорони здоров’я, органами влади Полтавської (та/або іншої) області, розробку схем фінансового і нефінансового заохочення для працівників охорони здоров’я, які надають/повинні надавати/могли б надавати (відповідно до рекомендацій про перерозподіл функціональних обов’язків та з урахуванням відповідних змін до законодавства) критично важливі послуги у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу ключовим групам населення. Схеми заохочення також повинні передбачати механізми їхньої оцінки. Схеми заохочення повинні бути розроблені таким чином, щоб їх можна було адаптувати до потреб конкретної області.

3. Розробку плану впровадження схем фінансового і нефінансового заохочення у Полтавській (та/або іншій) області.

4. Надання підтримки у впровадженні готових механізмів фінансового і нефінансового заохочення у закладах Полтавської (та/або іншої) області (зокрема, у наркологічному диспансері, протитуберкульозному диспансері, ШВД, центрах ПМСД, закладах вторинного рівня). Проведення оцінки пілотування механізмів заохочення.

5. Складання кінцевого звіту за результатами реалізації пілоту.

6. Доопрацювання механізмів заохочення, за необхідності.

7. Надання сприяння у затвердженні та розповсюдженні результатів пілотування механізмів заохочення на регіональному та/або національному рівні.

Основні технічні продукти та проміжні етапи:

1. Середина листопада 2017 р. - 15 січня 2018 р. – проведено аналіз ключових документів, зібрано дані про потреби органів влади Полтавської (та/або іншої) області, розроблено схеми фінансового і нефінансового заохочення, розроблено план впровадження схем фінансових і нефінансових стимулів.

2. 15 січня - 15 квітня 2018 р. – проведено пілотування механізмів фінансового і нефінансового заохочення у Полтавській (та/або іншій) області, а їхня оцінка проводиться на постійній основі.

3. 15 - 30 квітня 2018 р. - завершено оцінку пілотування механізмів заохочення, за її результатами підготовлено звіт, механізми заохочення доопрацьовано на підставі результатів пілотування.

4. 01 - 31 травня 2018 р. - схеми фінансового і нефінансового заохочення та звіт про їхнє впровадження затверджені на національному рівні (через Міжсекторальну робочу групу з питань кадрового забезпечення у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу) та розповсюджені.

Кваліфікаційні вимоги

1. Освіта - магістр з економіки, державного управління, менеджменту, управління персоналом або суміжної сфери

2. Не менше 5 років досвіду роботи в галузі управління персоналом.

3. Досвід роботи у сфері заохочення та мотивації персоналу є обов’язковим.

4. Досвід впровадження схем заохочення та мотивації персоналу є перевагою.

5. Досвід роботи як у державному, так і приватному секторі є перевагою.

6. Сильні навички написання звітів та проведення аналізу.

7. Позитивний досвід реалізації проектів у стислі терміни.

Підзвітність

Консультант звітуватиме заступнику керівника Проекту. Консультант має тісно співпрацювати з Радником з питань кадрового забезпечення охорони здоров’я та заступником керівника Проекту, а також відповідними органами влади Полтавської (та/або іншої) області.

Зацікавлені кандидати повинні надіслати своє резюме та супровідний лист на адресу [email protected] до 17:59 30 жовтня 2017 року. При цьому у темі електронного листа слід зазначити назву вакансії “Консультант з розробки схем заохочення”. Подальше спілкування здійснюватиметься виключно з тими кандидатами, які пройдуть попередній відбір.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.