bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Начальник відділу закупівель та постачань
11.06.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на посаду начальника відділу закупівель та постачань. Дедлайн - 25 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

Назва позиції: Начальник відділу закупівель та постачань.

Рівень зайнятості: повна

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Забезпечення координації процесу здійснення процедур закупівель протягом року відповідно до затвердженого кошторису, фінансового плану, вибір процедури закупівлі у відповідності до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 №922-VIII із змінами (далі – Закон) та закупівельних процедур донорів.
  2. Підготовка річного Плану закупівель та змін до нього.
  3. Здійснення контролю за закупівлями товарів, робіт та послуг, в тому числі лікарських засобів (далі – ЛЗ) та медичних виробів (далі – МВ) та їх супровід та комунікація на всіх етапах відповідно до плану закупівель.
  4. Здійснення контролю за розробкою та погодженням конкурсної документації, технічних завдань до закупівлі.
  5. Здійснення контролю за підготовкою порівняльного аналізу пропозицій, написанням акцептів та повідомлень за результатами проведених закупівель.
  6. Здійснення контролю за укладанням договорів, моніторингом їх виконання.
  7. Забезпечення координації та організації роботи відділу закупівель та постачань.
  8. Забезпечення проведення регулярного аналізу стану забезпеченості лікарськими засобами та медичними виробами.
  9. Координування діяльності щодо мінімізації наявних ризиків, пов’язаних із нестачею/надлишком ЛЗ, термінами придатності, термінами дії реєстраційних посвідчень тощо, з метою раціонального та цільового використання ЛЗ та МВ, вчасного прийняття управлінських рішень на регіональному та національному рівнях.
  10. Координація проведення збору потреб та здійснення замовлення на закупівлю ЛЗ та МВ відповідно до плану закупівель.
  11. Здійснення комунікації та координації зусиль з міжнародними донорськими організаціями, партнерами та державними установами, спрямованих на забезпечення життєво важливими ЛЗ та МВ хворих на ВІЛ/СНІД, туберкульоз, гепатит тощо, які отримують терапію, за рахунок коштів донорів як в рамках грантів Глобального фонду, так і за кошти Державного бюджету.
  12. Забезпечення комунікації з міжнародними партнерами, донорськими організаціями, державними установами щодо забезпеченості ЛЗ та МВ.
  13. Здійснення ефективного керівництва діяльністю відділу закупівель та постачань.
  14. Забезпечення належного та своєчасного виконання поставлених перед Відділом завдань.
  15. Участь у співпраці відділу закупівель та постачань з іншими структурними підрозділами Центру у межах наданої компетенції.
  16. Забезпечення своєчасного розгляду листів, заяв, скарг і прийняття рішень з питань щодо діяльності відділу закупівель та постачань.
  17. Виконання доручень Першого заступника Генерального директора в межах компетенції.
  18. Участь за дорученням керівництва Центру у розробці європейських та національних стратегій у сфері охорони здоров’я.

Вимоги до професійної компетентності:

  1. Вища освіта (магістр, спеціаліст) відповідного напряму підготовки.
  2. Досвід роботи в сфері закупівель товарів, робіт та послуг, в тому числі лікарських засобів та медичних виробів від 3 років.
  3. Досвід управління персоналом.
  4. Знання процедури закупівлі у відповідності до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 №922-VIII із змінами.
  5. Знання правил зберігання лікарських засобів та інших товарів медичного призначення;
  6. Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel, MS PowerPoint.
  7. Знання чинного законодавства про охорону здоров’я та нормативних документів , що регламентують діяльність органів управління та установ охорони здоров’я.
  8. Знання постанов, розпоряджень, наказів, методичних, нормативних та інших керівних документів щодо здійснення закупівель, в тому числі лікарських засобів та медичних виробів, в закладах охорони здоров’я.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа потрібно зазначити: «63-2018 Начальник відділу закупівель та постачань».

Термін подання документів – до 25 червня 2018 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, роботодавець буде контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»
  • [email protected]
  • +380 44 425 43 54
  • https://phc.org.ua/
  • 04071 м. Київ вулиця Ярославська 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.