bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт-фасилітатор для розробки адвокаційної стратегії для Форуму НДО в Україні
30.10.2018

До участі у конкурсі запрошуються фізичні особи (експерти),які мають досвід підготовки адвокаційних стратегій і планів дій, зокрема розробки чітких індикаторів ефективності імплементації стратегії та планів, володіють англійською мовою. 

Наприкінці листопада 2018 року Форумом НДО в Україні заплановано 5-денний захід за участі членів Форуму НДО в Україні та інших зацікавлених партнерів, спрямований на розробку Адвокаційної Стратегії та Робочого плану Форуму НДО в Україні. Захід відбудеться в рамках проекту «Надання багатосекторної гуманітарної допомоги населенню, яке постраждало від конфлікту на сході України» («ACCESS II: Provision of multi-sectoral humanitarian assistance to conflict-affected populations in Eastern Ukraine») за підтримки European Civil Protection and Humanitarian Aid Operations – ECHO.

Форум НДО в Україні є членською організацією, яка об’єднує міжнародні і національні НДО, що надають гуманітарну допомогу і сприяють відновленню та сталому розвиткові України.

Форум НДО в Україні тісно співпрацює з українськими та міжнародними НДО, а також з органами та установами ООН та урядом України. Форум НДО в Україні прагне працювати разом з існуючими механізмами координації в Україні.

ПРО ЩО І ДЛЯ КОГО ЗАХІД?

Тема заходу: «Розробка дієвої адвокаційної стратегії та робочого плану для Форуму НДО в Україні».

Основні цілі:

1. Форум НДО як членська організація має узгоджену Адвокаційну стратегію (яка базується на докладній оцінці поточної ситуації, має визначенні цілі, яких планується досягти, та індикатори оцінки ефективності імплементації стратегії, визначенні цільові аудиторії для адвокації, тощо).

2. Форум НДО має розроблений робочий план який базується на стратегії, цілях та індикаторах які планується досягти (заплановані основні адвокаційні кампанії)

Захід розрахований на:

* Членів і Секретаріат Форуму НДО в Україні,

* представників НДО, які працюють з наслідками конфлікту в Україні;

* інших зацікавлених партнерів, які визнають важливу роль НДО у здійсненні гуманітарної та миротворчої діяльності, діяльності з відновлення і сталого розвитку.

Дата проведення – кінець листопада 2018.

Тривалість – 5 днів (з перервами).

Місце проведення – м. Київ.

Кількість учасників – 40 осіб

До участі у конкурсі запрошуються фізичні особи (експерти), які працюють у сфері адвокації (бажано у громадському секторі), мають досвід підготовки адвокаційних стратегій і планів дій, зокрема розробки чітких індикаторів ефективності імплементації стратегії та планів, володіють англійською мовою.

ЯК ПОДАТИ СВОЮ КАНДИДАТУРУ?

Для участі в ролі експерта-фасілітатора надсилайте Ваші заявки на адресу [email protected], зазначивши в темі повідомлення «Конкурс експерта-фасілітатора» та своє прізвище.

Заявка повинна складатися з:

* Резюме із зазначенням досвіду фасилітації в розробці адвокаційних стратегій, бажано неурядових організацій (кількість заходів, дати їх проведення, цільова аудиторія, конкретні результати);

* ПІБ та контактні дані не менш 2-х осіб, що користувалися Вашими послугами з фасилітації у даній сфері та можуть дати рекомендації;

* Програми та/або короткого опису методики здійснення фасилітації;

* Комерційної пропозиції (очікуваний розмір гонорару, включаючи логістику; проживання та харчування забезпечується Форумом НДО в Україні, якщо фасилітатор мешкає не в Києві)

* Контактної інформації (електронна пошта, телефон).

Термін подачі заявок – до 3 листопада 2018 року.

Контакти

  • У разі виникнення запитань – звертатися до Марії Синенької: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.