bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з питань розробки та удосконалення національних політик моніторингу
05.11.2018

Громадська організація «Громадська місія здоров’я» (далі – ГМЗ) в рамках субгранту проекту «Забезпечення сталості та якості послуг профілактики, догляду та підтримки ВІЛ та ТБ в процесі переходу від фінансування за рахунок Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією до державного фінансування», що здійснюється за підтримки МБФ «Відродження» у співпраці із
ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України», оголошує конкурс з відбору консультанта з питань моніторингу та оцінки у сфері профілактики догляду та підтримки ВІЛ та ТБ.

Громадська організація «Громадська місія здоров’я» заснована з метою здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних інтересів, у тому числі впровадження оздоровчої, культурної, просвітньої і наукової діяльності та надання медико-соціальних послуг.

Головна мета діяльності Організації - розвиток політик, спрямованих на покращення якості життя громадян України, зміцнення системи громадського здоров’я через програми здорового способу життя, передусім, запобігання поширенню соціально небезпечних хвороб серед населення (ВІЛ/СНІД, туберкульоз, вірусні гепатити, ІПСШ, хімічні залежності та інші) за умови захисту прав і свобод членів Організації, задоволення суспільних, зокрема, соціальних, економічних, екологічних інтересів, шляхом впровадження оздоровчої, культурної, просвітницької, науково- дослідної діяльності для реалізації соціальних послуг, спрямованих на збереження, зміцнення і відновлення здоров’я, підвищення рівня благополуччя населення в Україні.

 

Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір консультанта з питань розробки та удосконалення національних політик моніторингу та оцінки програм профілактики ВІЛ та ТБ.

 

Основні обов’язки:

У співпраці з фахівцями ГО «Громадська місія здоров’я» та ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України»

  • Аналіз чинної нормативно-правової бази щодо системи  моніторингу та оцінки програм, пов’язаних із ВІЛ. 
  • Опис алгоритму проведення моніторингу та оцінки профілактичних програм та догляду та підтримки ВІЛ, в контексті проведення програмної діяльності.
  • Детальний опис вимог до збору даних, періодичності та звітності надавачів послуг в межах програмної діяльності (інструкції зі збору даних, зберігання даних, вимоги до звітності та документування проведеної діяльності)
  • Опис вимог до якості збору даних надавачів послуг в межах проектної діяльності та механізму контролю якості даних. 
  • Опис ролей та обов’язків осіб, які будуть здійснювати моніторинг та оцінку профілактичних програм, догляду та підтримки ВІЛ в контексті виконання діяльності з моніторингу та оцінки програмної діяльності.
  • Підготовка проекту наказу щодо організації та впровадження системи моніторингу та оцінки/оцінки якості послуг  програм профілактики догляду та підтримки ВІЛ
  • Представлення результатів напрацювань в межах поставлених завдань у встановлений термін.   

 

Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта (медична, гуманітарна, соціологічна).
  • Досвід роботи в сфері моніторингу та оцінки заходів протидії ВІЛ/СНІДу від 5-ти років.
  • Високий рівень знань національного законодавства, медико-технологічної документації в сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу.
  • Досвід проведення досліджень з оцінювання, розробки та аналізу індикаторів МіО, роботи в проектах міжнародної технічної допомоги в сфері ВІЛ/СНІДу.
  • Досвід написання стратегій,наказів, законопроектів,  розробці нормативно-правових документів,
  • Вільне володіння усною та письмовою українською мовою.
  • Знання англійської мови не нижче рівня upper-intermediate буде перевагою.

 

Обсяг робіт

Планується, що консультант буде залучений до виконання робіт: до 31 грудня 2018 року.

Умови оплати

Передбачається фіксована оплата послуг консультантів згідно з укладеною угодою між ГМЗ та консультантом, яка сплачується після отримання та затвердження ГМЗ акту приймання – передачі наданих послуг та звіту про роботу з додатковою документацією на паперових та електронних носіях.

 

Для участі в конкурсі необхідно надіслати:

 1. Резюме українською мовою.

 2. Копії сертифікатів, дипломів про відповідну кваліфікацію.

3. Мотиваційний лист, що міститиме інформацію щодо структури модуля.

Документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу [email protected] В темі листа, будь ласка, зазначте «Резюме – консультанта з моніторингу та оцінки»).

Термін подання документівдо 16 листопада 2018 року, реєстрація документів завершується о 18:00 год.

Визначення кандидатів-переможців конкурсу

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено комісію, яка розгляне подані на конкурс документи, та обере переможців, які відповідають встановленим критеріям.

За додатковою інформацією звертатися до Акбірової Валерії (тел. (097) 1761583, e-mail – [email protected].

 

Зверніть, будь ласка, увагу на наступне: Кандидати, які будуть обрані, отримають повідомлення електронною поштою протягом 30 днів від дати останнього терміну подання заявки. Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу ГМЗ визначає, виходячи з мети та завдань конкурсу. Рішення організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Причини відмови у відборі в якості консультанта не повідомляються та не обґрунтовуються. Після затвердження ГМЗ укладає угоди з переможцями конкурсу на проведення робіт. Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації. Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Контакти

  • За додатковою інформацією звертатися до Акбірової Валерії (тел. (097) 1761583
  • e-mail – [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.