bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

CoST Ukraine запрошує до співпраці консультантів для розроблення технічного завдання
30.11.2018

CoST Ukraine збирає комерційні пропозиції від бізнес-аналітиків/ІТ-компаній щодо написання технічного завдання на розробку аналітичного модуля для пулічного порталу «Прозора інфраструктура» portal.costukraine.org.

«Прозора інфраструктура» - веб-портал відкритих даних про інфраструктурні проекти, впорядкованих згідно з міжнародними стандартами CoST IDS, на якому дані подані у зручній та зрозумілій для широкого загалу формі. 

Завдяки порталу складні дані про інфраструктуру перетворюються на зрозумілу неспеціалістам інформацію, що дає можливість здійснювати контроль за ефективністю використання публічних коштів під час впровадження інфраструктурних проектів та виявлення ризиків корупції. Структура форм даних на порталі передбачає моніторинг інфраструктурного проекту на всіх етапах його життєвого циклу: від прийняття рішення про реалізацію проекту та планування до закінчення гарантійного терміну.
Закупівельні організації (Замовники інфраструктурних проектів-розпорядники публічних коштів) добровільно приєднуються до роботи порталу та розкривають дані, частина даних автоматично завантажується з Prozorro щоденно.

Мета розроблення аналітичного модуля - створення простого та дієвого інструменту для моніторингу впровадження проектів з ремонту/будівницва автомобільних доріг в режимі реального часу на основі відкритих даних порталу, з можливістю автоматично формувати звіти з графіками, необхідною статистикою тощо.

Зацікавлених у співпраці просимо ознайомитись із вимогами до технічного завдання та надати у довільному форматі наступну інформацію:

  • портфоліо;
  • дані контактної особи (ім’я, прізвище, email, мобільний номер);
  • строки виконання;
  • цінову пропозицію.

Інформацію просимо надсилати на електронну адресу: [email protected] до 5.12.2018.

Аналітичний модуль створюється за підтримки проекту «Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах» (TAPAS), що фінансується урядами США та Великобританії і виконується Фондом «Євразія».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.