bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю послуги усного/письмового перекладу протягом 2019 року
06.03.2019

Установа «Центр розвитку місцевого самоврядування» оголошує процедуру закупівлі послуги з усного/письмового перекладу (англійська мова). 

Пропозиції повинні бути надіслані не пізніше 1700 15.03.2019 року до Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» на ел. пошту: [email protected]. (адреса: вул. Велика Житомирська 20, ІІІ поверх, м. Київ 01001) за формою (додано до оголошення).

Послуги, що закуповуються:

Усний та письмовий переклад з англійської на українську; з української на англійську поточної документації, робочих документів, звітів, тощо в Установі.

Вимоги:

  • Вільне володіння англійською мовою;
  • Досвід усного і письмового перекладу;
  • Швидкий набір тексту на клавіатурі.

Участь у процедурі закупівлі можуть взяти організації та фізичні особи – підприємці, які можуть здійснювати відповідну діяльність згідно КВЕД (74.30).

Пропозиція, яка подається учасником на конкурс, повинна складатися з:

1)      повністю заповненої, підписаної уповноваженою особою, завіреною печаткою Форми комерційної пропозиції (додано до оголошення)

2)      копій документів, що надаються учасником:

  • свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця або виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • свідоцтва платника ПДВ (при умові реєстрації платником ПДВ), свідоцтва про сплату єдиного податку;
  • витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, виданого не раніше 01.01.2013 р.

Всі копії мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи.

До пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи її підписувати (наказ про призначення керівника або довіреність).

Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй пропозиції несе учасник.

Оцінка пропозицій здійснюватиметься на основі критеріїв «вартість послуг», «термін виконання перекладу». До уваги також братиметься досвід надання аналогічних послуг.

Про результати процедури закупівлі буде повідомлено після 22.03.2019 року.

Детальну інформацію можна отримати, звернувшись на електронну адресу: [email protected] або до контактної особи: п. Тетяна Барикіна  (тел. 067 617 83 53).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.