bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з оцінки фінансових та економічних впливів
07.06.2019

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на залучення консультанта з оцінки фінансових та економічних впливів в процесі розвитку регіональних систем громадського здоров’я в рамках програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Дедлайн - 18 червня 2019 року, 18:00.

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

Назва позиції: консультант з оцінки фінансових та економічних впливів в процесі розвитку регіональних систем громадського здоров’я.

Рівень зайнятості: часткова

Період виконання робіт:   липень-грудень 2019 р. (з можливістю продовження)

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Обов’язки консультанта:

  1. Участь у зборі фінансової інформації, необхідної для проведення фінансових обрахунків щодо фінансових та економічних впливів в процесі розвитку регіональних систем громадського здоров’я, для прийняття в подальшому управлінських, інвестиційних рішень.
  2. Проведення фінансово-економічних розрахунків відповідно до зібраних даних та аналіз даних щодо охоплення надання послугами у сфері громадського здоров’я.
  3. Проведення фінансових досліджень.
  4. Спостереження за тенденціями змін на ринку.
  5. Підготовка методичних матеріалів для фінансового обґрунтування розвитку регіональних систем громадського здоров’я, яке за форматом та змістом відповідає вимогам Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства фінансів України, інших зацікавлених органів влади.
  6. Підготовка інструменту, який би дозволяв гнучко здійснювати перерахунок вартості окремих заходів при зміни вихідних показників та цін та товари, витратні матеріали чи послуги.

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта (фінансова, економічна).
  • Досвід роботи за фахом від 3-х років.
  • Досвід проведення розрахунків щодо планування, аналізу, моделювання не менше 5 років.
  • Досвід проведення розрахунків, моделювання, математичного аналізу даних в сфері надання медичних послуг, сертифікат аудитора буде перевагою. 

Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: vacancies@phc.org.ua. В темі листа, будь ласка, зазначте: «143-2019 Консультант з оцінки фінансових та економічних впливів в процесі розвитку регіональних систем громадського здоров’я»

Термін подання документів – до 18 червня 2019 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «143-2019 Консультант з оцінки фінансових та економічних впливів в процесі розвитку регіональних систем громадського здоров’я»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.