bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія спеціаліста з адміністративних питань (Житомир)
11.06.2019

Міжнародна організація «Лікарі без кордонів - Бельгія» шукає спеціаліста з адміністративних питань. Дедлайн - 23 червня 2019 року.

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

Вакансія в міжнародній гуманітарній організації «Лікарі без кордонів - Бельгія»

«Лікарі без кордонів - Бельгія» (MSF) - міжнародна незалежна медична гуманітарна організація, що надає екстрену медичну допомогу жертвам озброєних конфліктів, епідемій, стихійних лих, а також населенню, виключеному з системи охорони здоров’я незалежно від раси, статі, релігійних чи політичних переконань. Організація MSF Україна реалізує проект «Комплексна модель лікування хіміорезистентного туберкульозу» в Житомирській області. З метою розробки і проведення серії дводенних тренінгів для сімейних лікарів і медсестер з питання зниження стигматизації хворих на туберкульоз (ТБ) в усіх районах Житомирської області MSF відкриває вакансію на посаду:

СПЕЦІАЛІСТА З АДМІНІСТРАТИВНИХ ПИТАНЬ (м. ЖИТОМИР)

Основні обовязки:

  • Виконання конкретних заходів та делегованих повноважень, пов’язаних з інтерпретацією, перекладом, проведенням переговорів та представницькою діяльністю залежно від роботи й завдань супервайзера та відповідно до правил, стандартів та процедур MSF.
  • Організація та координування логістичних та адміністративних заходів, необхідних для навчального процесу, таких як: роздаткові матеріали, запити на використання необхідного обладнання, транспортування тощо. Виконання адміністративних завдань: організація зустрічей, складання протоколів зустрічей та подальша діяльність.
  • Надання необхідного зворотного зв’язку супервайзерам після обговорень та переговорів. Допомога у написанні звітів, забезпечення правильності подання документів.
  • Спілкування з місцевими органами охорони здоров’я з метою складання списку учасників, які будуть задіяні в тренінгах.
  • Інформування потенційних учасників про дату та місце проведення тренінгів, забезпечення їхньої участі.
  • Бронювання приміщень для проведення тренінгів, вирішення питань стосовно харчування учасників протягом днів проведення тренінгів.
  • Забезпечення доступності усіх необхідних навчальних матеріалів.
  • Відшкодування учасникам тренінгів вартості за проїзд та проживання.
  • Збір та надання організації MSF усіх квитанцій та рахунків-фактур для здійснення оплати.
  • Підготовка та представлення супервайзеру організації MSF щомісячних звітів.

Вимоги:

Освіта

  • Вища освіта за напрямками: фінансування, бізнес або адміністрування.

Знання мов

  • Здатність розмовляти, читати, писати і розуміти українською, російською та англійською мовами.

Професійні навички

  • Базові знання про місію MSF і основні заходи, що проводяться організацією.
  • Відповідний досвід організації тренінгів: гнучкість, здатність працювати в стресових умовах, прогнозувати можливі труднощі й уникати прогалин і затримок під час виконання діяльності, надійність і відповідальність. Готовність подорожувати весь тиждень поспіль протягом трьох місяців.

Довідкова інформація:

Розповсюдження стигматизації негативно впливає на сприйняття ТБ населенням  та медичними працівниками (включаючи лікарів, медсестер тощо), що створює значні перешкоди в лікуванні ТБ, особливо в амбулаторних умовах. Недотримання конфіденційності, неналежне ставлення медичних працівників до пацієнтів та відмова від надання послуг ТБ хворим спонукають останніх до пошуку терапії безпосереднього нагляду у віддалених медичних закладах замість тих, які знаходяться в місцевості, де проживають пацієнти, збільшуючи цим негативний вплив хвороби на їхнє життя.

Згідно з опитуванням, проведеним у 2013 році, хоча й більшість людей (92%) погоджуються з тим, що ТБ хворим слід надавати підтримку, менше половини опитуваних (44-41%) готові до толерантного ставлення до ТБ хворих (наприклад, лише 33% респондентів їли б у такому закладі харчування, де шеф-кухар або офіціант хворіли на ТБ, проте пройшли повний курс лікування і не несуть загрози оточуючим).

Зміна ставлення медичних працівників до людей, хворих на ТБ, є важливою передумовою для покращення загальної якості догляду та впровадження моделі лікування ТБ, орієнтованої на пацієнта (у 2013 році лише 43% респондентів розділили думку про те, що пацієнти повинні приймати власні рішення щодо лікування ТБ, в той час, як 84% з них вважали за потрібне запровадити примусову ізоляцію тих пацієнтів, які відмовилися проходити ТБ лікування.

Доки медичні працівники (зокрема сімейні лікарі) та громада не усвідомлюватимуть способи передачі ТБ інфекції, доступні шляхи ТБ лікування та його контролю, упровадження запропонованої системи амбулаторної допомоги не буде успішним, а модель догляду за ТБ пацієнтами, що пілотується в межах проекту MSF, не буде застосована в інших регіонах України.

Вирішення проблеми стигматизації серед медичних працівників Житомирської області є надзвичайно важливим кроком у забезпеченні універсального доступу до якісного догляду за ТБ хворими в межах моделі, орієнтованої на пацієнті, за умови дотримання принципу неупередженості та гідності людини.

Закриття вакансії: 23.06.2019

Оплата за послуги (до вирахування податків): 16000 грн./місяць.

Місце роботи: Житомирська область, офіс організації MSF.

Tип контракту: Договір цивільно-правового характеру на 5 місяців (з липня до листопада 2019 р.)

Контакти

  • MSFOCB-Kyiv-PAM@brussels.msf.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.