bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка вакансій
27.06.2019

Шукайте найактуальніші вакансії цього тижня у нашій добірці! 

Регіональний координатор проекту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» у м. Дніпро

Основні обов’язки: представлення діяльності проекту на місцевому рівні, зустрічі із сторонами-учасниками проекту, проведення тренінгів, зустрічей та семінарів для цільової аудиторії проекту, моніторингова діяльність, організація зустрічей, навчань, тренінгів.

Дедлайн – 1 липня 2019 року, 18:00.

Програмний менеджер проекту HealthLink (старший фахівець)

Основні обов’язки: забезпечення координації дій основних виконавців проекту в регіонах, участь у розробці програмної документації для виконавців проекту в регіонах, моніторинг впровадження проекту організаціями-субгрантерами.

Дедлайн – 1 липня 2019 року.

Радник/Радниця національного рівня Міністерства з Соціальної Політики України

Основні обов’язки: аналіз нормативно-правових документів щодо соціального захисту населення, постраждалого від конфлікту та підготовка відповідних пропозицій до МСПУ, підготовка проектів листів, координація діяльності регіональних радників з питань проведення моніторингів.

Дедлайн – 1 липня 2019 року.

Спеціаліст з моніторингу і оцінки

Основні обов’язки: координація проектного моніторингу та оцінки, розробка, вдосконалення, доопрацювання інструментів збору та аналізу даних, погодження з ЮНІСЕФ та їх впровадження на рівні всіх партнерів консорціуму, запровадження необхідних оновлень до моніторингової системи.

Дедлайн – 1 липня 2019 року.

IFES шукає фінансового асистента

Основні обов’язки: ведення фінансової звітності, проведення платежів, допомога у підготовці фінансових звітів для донорів.

Дедлайн – 2 липня 2019 року, 18:00.

УГСПЛ шукає аналітика

Основні обов’язки: підготовка аналітичних документів, збір та узагальнення інформації у сфері захисту прав активістів в Україні, участь у комунікації з органами влади при проведенні аналітичних досліджень, ведення ділової переписки, проведення робочих зустрічей.

Дедлайн – 3 липня 2019 року.

Консультант з координації надання послуг профілактики та догляду і підтримки

Основні обов’язки: участь у супервізії роботи надавачів послуг з профілактики та догляду і підтримки, здійснення моніторингових візитів з метою верифікації даних та надання технічної допомоги організаціям, координація заходів з інституалізації надання послуг з профілактики, догляду та підтримки у зв’язку з ВІЛ, комунікація із партнерськими організаціями

Дедлайн – 3 липня 2019 року, 18:00.

Регіональні координатори

Основні обов’язки: репрезентація проекту у регіонах, розширення команди проекту для надання допомоги обраним органам влади, групам громадян, ОГС та ЗМІ для співпраці з питань прозорості та доброчесності у зазначених населених пунктах.

Дедлайн - 5 липня 2019 року, 18:00.

Тендер на надання послуг фінансового менеджера/ки

Основні обов’язки: підготовка поточних фінансових звітів по проектній діяльності українською/англійською мовою, організація та проведення тендерів із закупки товарів та послуг, ведення поточної фінансової документації, робота з грантоотримувачами проекту, ведення бухобліку організації.

Дедлайн – 5 липня 2019 року, 18:00.

Асистент операційного відділу

Основні обов’язки: забезпечення безперебійної роботи відділу. Адміністративна підтримка технічної команди, виконання операційних вимог шляхом планування та призначення адміністративних завдань в команді.

Дедлайн – 5 липня 2019 року.

РПР оголошує конкурс на посаду Виконавчого директора

Основні обов’язки: оперативне управління та координація діяльністю Спілки, організація підготовки спільно з Радою РПР проекту Стратегії діяльності Спілки, забезпечення реалізації функцій з адвокації, комунікації, міжнародних зв’язків, регіональної діяльності, фандрейзингу, організаційного розвитку Коаліції.

Дедлайн – 5 липня 2019 року.

Медіа-людина в команду Феміністичної майстерні

Основні обов’язки: анонсування регулярних подій (ЗМІ, Facebook, сайт), робота над стратегією поширення анонсів і рекламних матеріалів, публікація матеріалів на сайті.

Дедлайн – 7 липня 2019 року.

Державний експерт з питань раціонального застосування лікарських засобів

Основні обов’язки: аналіз стану справ у сфері компетенції, формування пропозицій щодо альтернативних варіантів вирішення проблеми, проведення консультацій, забезпечення здійснення фахових комунікацій.

Дедлайн – 8 липня 2019 року.

ДІКСІ ГРУП шукає менеджера з питань сталого розвитку

Основні обов’язки: супроводження процесу Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні, посилення спроможності Асоціації «ЕнергоТранспарентність» та подібних ініціатив громадськості, Мережування з громадськими організаціями, експертами, дослідниками, журналістами, моніторинг процесу реформування сфери регулювання видобутку енергоносіїв.

Дедлайн – 10 липня 2019 року.

Event Coordinator, Kramatorsk

Основні обов’язки: складання графіку та організація подій на сході України, збір інформації про майбутні події, комунікація з постачальниками і підрядниками.

Дедлайн – 12 липня 2019 року.

Grants Manager до ГО «Громадське телебачення»

Основні обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації, участь у створенні проектних заявок, остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям, комунікація з донорськими організаціями на усіх етапах грантового циклу.

Дедлайн – 15 липня 2019 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.