bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект UNIDO шукає менторів та менторок для інноваційних стартапів
22.07.2019

Проект UNIDO у пошуках наставників для «клінтех» стартапів -півфіналістів конкурсу Проекту «Глобальна інноваційн апрограма чистих технологій для МСП в Україні».

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії».

Запрошуємо до співпраці власників бізнесу, менеджерів вищої ланки, PhD у галузі економіки, менеджменту, бізнесу, інтелектуальної власності, які могли б стати менторами для інноваційних клінтех проектів , передати їм свій досвід та допомогти перетворити ідеї на успішний бізнес.

Наразі Проектом відібрано близько 40 стартапів для подальшої їх участів в навчальній академії. Для ефективної роботи над втіленням ідей та розвитку бізнесу необхідна менторська підтримка для команд-півфіналістів . Менторові необхідно приділяти проектам всього 1-2 години на тиждень. Ментор самостійно вирішує, яким чином організувати співпрацю з командою: проведення зустрічей в офісі проекту, спілкування використовуючи відеоконференції тощо.

Якщо ж Ви хочете долучитися до менторства стартап-проектів або маєте запитання/пропозиції, надсилайте електронного листа, прикріпивши своє резюме, національному експерту з комунікацій Мазаєвій Тетяні на адресу [email protected] з темою «Менторство».

Заявки приймаються до 23 серпня.

Допоможіть розкрити майбутні ідеї, що здатні змінити світ!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.